Spring naar content

Evenementen en feesten

Arendse health club in Breda leent zich perfect voor feesten en evenementen. Denk hierbij aan personeels- en bedrijfsfeesten, een sportief teamuitje, maar ook activiteiten voor scholen zoals sportdagen. Daarnaast organiseren wij sportieve kinderfeestjes. Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw feest of evenement. Lees meer of neem direct contact op om jouw wensen te bespreken.

Klimmen Breda 2

Wij organiseren jouw evenement! 

We zijn een health club met alles onder één dak. Zo kunnen we van ieder evenement een succes maken. Wij kunnen evenementen of feesten helemaal naar wens invullen. Denk hierbij aan sportieve clinics, teambuilding spellen of competities voor jong en oud. Daarnaast beschikken over uitgebreide horecavoorzieningen zodat je tijdens het evenement ook kunt genieten van een hapje en een drankje of zelfs een uitgebreid diner. 

Bedrijfs- & personeelsfeesten 

Ben je in regio Breda opzoek naar een orgineel bedrijfsuitje of een locatie voor een bedrijfs- of personeelsfeest? Bij onze health club worden er regelmatig bedrijfsactiviteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een sportieve clinic gevolgd door een borrel of diner. Alles is mogelijk en de invulling is helemaal op maat samen te stellen. 

Neem contact op

Scholen en sportdagen 

Een sportdag is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met verschillende psorten en spellen. Wij bieden daarom scholen de mogelijkheid om een sportdag op onze sportschool te organiseren. Samen kijken we naar de wensen voor een geweldige invulling van de sportdag! 

Neem contact op

Kinderfeestje 

Verken onze kinderfeestjes, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten of actieve binnenfeestjes, bij ons vind je alles om van jouw feestje een onvergetelijk succes te maken. Ontdek nu onze beschikbare opties en organiseer een feest dat je nooit zult vergeten! 

Neem contact op

Evenementen en feesten

  • Klimmen (Breda) 
  • Boogschieten (Breda) 
  • Kanoën (Breda) 
  • Vlotbouwen (Breda) 
  • Bootcamp 
  • Fitness/Fit&Fun 
  • Hip-hop feestje
  • Padel feestje (locatie Dongen)

Neem contact op

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsfeest dat de teamgeest versterkt en een flinke dosis plezier biedt? Zoek niet verder! Bij Arendse health club in Breda bieden we een breed scala aan actieve bedrijfsfeesten die perfect zijn om de band tussen collega's te verbeteren en voor een gezellige tijd te zorgen.
Meer over Bedrijfsfeesten
Klimmen Breda 4

Scholen

Bij Arendse health club zijn we toegewijd aan het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl voor alle leeftijden. We zijn verheugd om scholen uit te nodigen om deel te nemen aan ons uitgebreide scala aan sportieve activiteiten en faciliteiten. Of het nu gaat om projecten, sportdagen of introductiedagen, wij bieden de perfecte omgeving voor scholen om hun studenten te inspireren tot actieve deelname aan sport en lichaamsbeweging.
Meer over Scholen

Kinderfeestjes

Ontdek onze kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. Of je nu avontuurlijke buitenactiviteiten of sportieve binnen feestjes zoekt, wij hebben alles om jouw feestje een succes te maken. Bekijk nu onze opties en plan een onvergetelijk feest!
Meer over Kinderfeestjes
Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!