Spring naar content

Power Boxing

Power Boxing is precies wat je nodig hebt als je een energieke en uitdagende manier zoekt om aan je conditie te werken. Met ervaren instructeurs, een motiverende omgeving en een groepsles die geschikt is voor alle fitnessniveaus, biedt onze Power Boxing-les een geweldige manier om fit te worden, stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Boxing Arendse health club
Stress verminderen
Volledige lichaamstraining
Coördinatie

Wat is Power Boxing?

Power Boxing, ook wel bekend als boksen, is een dynamische en gevarieerde vorm van training waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en reactievermogen. Het is een sport die niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook mentaal stimulerend. In onze groepsles Power Boxing combineren we technieken uit het boksen met kracht- en cardio-oefeningen om een intensieve en veelzijdige workout te creëren. 

Tijdens de groepsles Power Boxing leer je de basisbokstechnieken zoals stoten, combinaties maken en verdedigingstechnieken toepassen. De groepsles Power Boxing bestaat uit verschillende trainingscomponenten. Je begint met een warming-up om je lichaam op te warmen en je hartslag te verhogen. Vervolgens ga je aan de slag met bokstechnieken, waarbij je stoten en combinaties traint op bokszakken, focus pads of in partneroefeningen. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van kracht in je bovenlichaam, maar verbetert ook je coördinatie, snelheid en reactievermogen. 

Power Boxing bij Arendse 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan onze opwindende Power Boxing groepslessen. Tijdens deze lessen maken we gebruik van verschillende materialen, zoals bokszakken en pads, om een effectieve en uitdagende workout te bieden. Hoewel we bokshandschoenen te leen hebben, raden we aan om je eigen mee te nemen voor een persoonlijke pasvorm. Onze professionele en enthousiaste instructeurs zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je het maximale uit elke les haalt. 

Voordelen van de groepsles Power Boxing

 • Verbeterde conditie
  Power Boxing is een uiterst effectieve cardiotraining. Met intense bewegingen en intervaltraining verhoog je je hartslag, verbeter je je uithoudingsvermogen en verbrand je calorieën. Het is een geweldige manier om je conditie naar een hoger niveau te tillen.
   
 • Kracht en spieropbouw
  Power Boxing is niet alleen goed voor je hart en longen, maar ook voor je spieren. De verschillende stoot- en traptechnieken activeren diverse spiergroepen in je armen, benen, buik en rug, waardoor je kracht opbouwt en je spieren verstevigt en vormgeeft.
   
 • Stressverlichting
  Power Boxing is een uitstekende manier om stress en spanning los te laten. Door je volledig te concentreren op de training, zul je merken dat je je na elke les ontspannen en verfrist voelt. Het is een geweldige uitlaatklep voor het dagelijks leven.
   
 • Zelfvertrouwen en zelfverdediging
  Het aanleren van bokstechnieken en het ontwikkelen van je fysieke vaardigheden dragen bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen. Bovendien biedt het beheersen van bokstechnieken je een basis voor zelfverdediging, mocht je ooit in een situatie komen waarin dit nodig is.
   

Proefles aanvragen

Power Boxing

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden Power Boxing lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor een groepsles Power Boxing!

Wil je de uitdaging aangaan en profiteren van de voordelen van onze groepsles Power Boxing? Meld je dan nu aan bij ons voor een gratis proefles. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!