Spring naar content

Body Shape

Body Shape is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren en je spieren in het hele lichaam te versterken. Bij Arendse health club zijn de lessen leuk en gevarieerd. Je beweegt op muziek en er hangt altijd een gezellige sfeer. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je nu in voor een Body Shape-les en ontdek de voordelen van deze effectieve workout!

Body Shape - Arendse health club
Vormgeven aan het lichaam
Toegankelijkheid
Wekelijkse diversiteit

Wat is Bodyshape?  

Body Shape is een energieke en effectieve total body workout op muziek. Deze groepsles is speciaal ontworpen om je conditie te verbeteren, gewicht te verliezen en je spiertonus te verhogen. Tijdens deze leuke groepsles waarbij je beweegt op muziek. focus je op het versterken van verschillende spiergroepen in je lichaam. Met behulp van diverse materialen werk je aan het vormgeven van je lichaam. Onze Body Shape lessen staan bekend om hun wekelijkse diversiteit, waardoor elke les een nieuwe uitdaging biedt.  

De voordelen van Body Shape zijn niet alleen calorieverbranding en spieropbouw. Deze les kan ook bijdragen aan het verbeteren van je lichaamshouding, het vergroten van flexibiliteit en het bevorderen van je algehele welzijn. Door regelmatig deel te nemen aan Body Shape, zul je merken dat je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook meer balans en harmonie in je lichaam ervaart. 

Toegankelijkheid
De Body Shape is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. De instructeurs zorgen voor afwisseling, waardoor je de intensiteit van de oefeningen kunt aanpassen aan je eigen behoeften en mogelijkheden. Of je nu net begint met sporten of een gevorderde sporter bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, Body Shape biedt voor iedereen een geschikte training. 

Gediplomeerde instructeurs
Onze gediplomeerde instructeurs zijn enthousiast en professioneel en zorgen voor energieke groepslessen met een geweldige sfeer. Ze begeleiden je op de juiste manier en motiveren je om het beste uit jezelf te halen, zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Bovendien train je samen met anderen, wat voor extra motivatie en gezelligheid zorgt.

Proefles aanvragen

Body Shape

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden Body Shape lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles Body Shape! 

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om aan je conditie te werken, gewicht te verliezen en je spiertonus te verhogen? Dan is Body Shape de ideale groepsles. Doe mee met onze energieke groepslessen en ervaar zelf de voordelen van deze total body workout op muziek. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te inspireren op weg naar een gezonder en fitter lichaam.

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!