Spring naar content

Xcore

Onze Xcore lessen zijn de perfecte manier om je buik- en rugspieren te trainen. Naast het feit dat deze groepslessen zeer effectief zijn, zijn ze ook ontzettend leuk en zorgen ze altijd voor een feestelijke sfeer. Ervaar zelf de kracht van Xcore door je in te schrijven voor een proefles!

xcore oosterhout
Kernspierversterking
Fun factor
Hoge calorieverbranding

Wat is Xcore? 

Xcore, wat staat voor Extreme Core en is een intensieve en leuke groepsles. Deze workout is specifiek gericht op het trainen van de kernspieren van het lichaam, waaronder de rug-, buik- en heupspieren. Tijdens deze groepsles worden kracht, dynamiek en intensieve training gecombineerd om de buik-, rug- en schouderspieren, evenals het dieperliggende bindweefsel, te versterken. Met Xcore bouw je spieren en bindweefsel op, verbrand je veel calorieën en train je je uithoudingsvermogen. 

De Xcore buis

Tijdens een Xcore groepsles maak je gebruik van een Xcore buis. Deze buis is er in allerlei kleuren en gevuld met grit, een korrelig materiaal (massa granulaat). Door verschillende bewegingen uit te voeren, verplaats je het grit binnen de buis. Dit creëert extra weerstand, waardoor de workout nog intensiever wordt en je de buik- en rugspieren nog beter kunt versterken. Xcore biedt daarom een ultieme core training aan die de nadruk legt op het versterken van de spieren in het centrum van het lichaam. 

Opzwepende Xcore muziek 

De Xcore groepsles wordt uitgevoerd op stimulerende muziek, waarbij je beweegt op het ritme van deze muziek. Dit helpt je gemotiveerd te blijven en maakt de les ook leuker. De combinatie van specifieke oefeningen, het gebruik van de Xcore buis en de muziek zorgt voor een dynamische en energieke training die geschikt is voor mensen van verschillende fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Xcore biedt een uitdagende en effectieve workout voor iedereen die van een feestje houdt. 

Xcore bij Arendse  

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt de groepsles Xcore volgen bij onze clubs. De groepslessen duren 45 minuten en we bieden het aan op verschillende locaties.  

Xcore is een van de populairste groepslessen bij Arendse health club. Dit komt door de vele voordelen die Xcore biedt. Naast de fysieke voordelen kan de groepsdynamiek en de motiverende sfeer tijdens de les ervoor zorgen dat mensen gemotiveerd blijven.  

  • Versterking van de kern 
    Xcore is speciaal ontworpen om je kernspieren, waaronder de buik-, rug- en heupspieren, te versterken. Met regelmatige deelname aan Xcore lessen zul je merken dat je kern sterker wordt, je houding verbetert en het risico op blessures vermindert. 
  • Gediplomeerde instructeurs
    Onze gediplomeerde instructeurs bij Arendse health club zorgen voor energieke Xcore groepslessen met een geweldige sfeer. Ze begeleiden je op professionele wijze, motiveren je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Trainen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs biedt niet alleen extra motivatie, maar ook een gezellige en ondersteunende omgeving. 
  • XCORE Gold Club
    Arendse health club is trots om de titel XCORE Gold Club te dragen. Deze benoeming betekent dat al onze trainers behoren tot de top van de XCORE-trainers in Europa. We voldoen aan alle criteria die nodig zijn voor deze bijzondere erkenning. Als XCORE Gold Club garanderen we hoogwaardige trainingen en instructie, ondersteund door de expertise en ervaring van onze trainers. Je kunt erop vertrouwen dat je bij Arendse health club traint onder begeleiding van trainers van topkwaliteit. Deze prestigieuze status toont ons engagement om de best mogelijke XCORE-ervaring aan te bieden aan al onze leden. 

Proefles aanvragen

Xcore

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden Xcore lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor een groepsles Xcore

Ervaar zelf de kracht van Xcore door deel te nemen aan een van onze groepslessen. Schrijf je in voor een proefles en ontdek hoe deze dynamische training je kernspieren kan versterken en je naar nieuwe hoogten kan brengen! 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!