Spring naar content

Club Power

Club Power is een workout die je uitdaagt, je lichaam transformeert en je motivatie een boost geeft. Tijdens onze groepslessen train je het hele lichaam en zullen je spieren branden. Doe mee aan Club Power en ervaar zelf de kracht en energie van deze workout!

Groepsles Breda 2
Kracht- en spieropbouw
Uitdagend
Resultaatgericht

Wat is Club Power?

Club Power is een zeer effectieve groeples die gericht is op het versterken en vormgeven van je lichaam. Bij Club Power maak je gebruik van een halter met gewichten of losse gewichtsschijven om verschillende oefeningen uit te voeren. De zwaarte van de gewichten kan je individueel aanpassen aan jouw wensen en fitnessniveau. Tijdens de groepsles Club Power word je geïnspireerd door opzwepende muziek die je energie geeft en je motiveert om door te blijven gaan. De combinatie van de juiste techniek, gevarieerde oefeningen en de kracht van de groep zorgt voor een intensieve en effectieve trainingssessie.

Club Power richt zich op het verbeteren van spierconditie, spierversterking en het verkrijgen van een slanker lichaam. Door de gevarieerde en uitdagende oefeningen worden alle grote spiergroepen aangesproken, waaronder de borst, rug, benen, billen, armen en buikspieren. Hierdoor verbeter je niet alleen je kracht, maar ook je algehele lichaamshouding en coördinatie. 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan Club Power bij ons op de clubs. We bieden de groepslessen aan op verschillende locaties. Club Power is een intensieve, effectieve en motiverende groepsles die een uur duurt. Ondanks dat de training op muziek is, is het eenvoudig te volgen voor iedereen. 

Gediplomeerde instructeurs
Onze gediplomeerde instructeurs zijn enthousiast en professioneel en zorgen voor een energieke groepsles met een geweldige sfeer. Ze begeleiden je op de juiste manier en motiveren je om het beste uit jezelf te halen, zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Bovendien train je samen met anderen, wat voor extra motivatie en gezelligheid zorgt. 

Proefles aanvragen

Club Power

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw en conditie.

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden Club Power lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles Club Power! 

Wil je zelf ervaren hoe uitdagend en effectief de Club Power groepsles bij ons is? Schrijf je nu in voor een gratis proefles! Ontdek de kracht van Club Power en ervaar hoe deze les jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken.  

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!