Spring naar content

Spinning

Spinning is de manier om flink calorieën te verbranden en te werken aan je uithoudingsvermogen. Een spinning workout bij Arendse health club is een groepsles geschikt voor alle fitnessniveaus. Je fietst mee op het ritme van knallende muziek in een sfeervolle spinningstudio. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw spinning les zult halen!

spinning arendse
Geschikt voor alle niveaus
tot 500 calorieën per uur
Prestaties opslaan op smartphone

Wat is spinning? 

Spinning is een indoor cycle workout waarbij je wordt begeleid door een instructeur. Tijdens de spinning les komen verschillende ritmes en tempo’s voorbij om de training uitdagend en gevarieerd te maken. Dit alles onder een energiek stukje muziek. Ook zal onze instructeur je aanmoedigen om afwisselend te staan, zodat je kunt klimmen of sprinten om individueel het maximale uit jouw training te halen. Zo verhoog je je hartslag en train je jouw beenspieren. 

Spinning workout bij Arendse 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meetrainen. Of je nu een beginner bent of een ervaren wielrenner die tijdens de wintermaanden wil door blijven trainen. Daarnaast werken wij met speciale spinningfietsen waarop we lessen op basis van vermogen kunnen geven. Jouw hartslag en prestaties kun je dan op de voet volgen. 

Fietsen op eigen niveau 
Veel mensen die nog nooit een spinning les hebben gevolgd zijn bang dat het te zwaar is. Gelukkig is dat met onze spinningfietsen niet het geval. Middels een FTP-test kun je gemakkelijk jouw ideale vermogen bepalen. Zo sport je altijd op jouw eigen niveau. Uiteraard kun je altijd de fiets aanpassen naar een zwaardere of lichtere stand. Dat maakt de les voor iedereen op zijn of haar level even intensief. 

Kaiser M3i spinningfietsen 
Maak kennis met onze Keiser M3i spinningfietsen in Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Het verschil met ‘normale’ spinningfietsen is dat deze lessen op basis van vermogen worden gegeven. Hierdoor krijgt je spinning les een veel persoonlijker en doelgerichter karakter. Daarnaast kun je jouw prestaties gemakkelijk tracken en terugkijken op jouw smartphone. 

Trainen op vermogen 
Tijdens onze spinning workouts train je op vermogen. Zo train je op je kracht, in combinatie met je persoonlijke hartslag, gecombineerd met de cadans die past bij het trainingsdoel (kracht, klimmen, tempo rijden, sprinten). Meetbaar, voelbaar en uitdagend. Met deze manier van trainen creëer je meer persoonlijk inzicht, en train je slimmer. 

Enthousiaste instructeurs 
Onze instructeurs gaan er voor zorgen dat jij het maximale uit jezelf weet te halen. Onze docenten maken zelf de les, waardoor deze bij iedereen weer anders is. Maar ze houden allemaal van een goed stukje muziek om de sfeer erin te brengen. Ook zijn al onze instructeurs ervaren waardoor je altijd terecht kan voor vragen en advies. Samen maken we er een top workout van! 

Proefles aanvragen

Spinning

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden spinning lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!