Spring naar content

BRN

De BRN workout is de ultieme shape workout waarmee je het hele lichaam traint. Bij Arendse health club zijn de BRN workout lessen altijd een feestje, maar ook toegankelijk en een effectieve manier om calorieën te verbranden. Wil je werken aan een mooi lichaam? Schrijf je dan nu in voor een proefles BRN.

IMG_3936
Hoge calorieverbranding
Fun factor
Variatie in oefeningen

Wat is BRN?

BRN is een total-body workout waarmee je een hoop calorieën verbrandt en tegelijkertijd jouw lichaam shaped. BRN combineert cardio, spieropbouw en shaping in één workout. De les bevat een leuke choreografie op de maat van de muziek, waardoor je op een plezierige manier beweegt. Het is een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles waarbij je aan alle aspecten werkt voor een fit, sterker en mooi lichaam. BRN is geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters, jong en oud.

Tijdens deze groepsles maak je gebruik van de BRN set, bestaande uit twee kleine buizen gevuld met grit wat weerstand biedt. De BRN set geeft een extra boost aan je workout!  

Toegankelijkheid
Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan de BRN-lessen bij ons in de clubs. We bieden de groepslessen aan op locatie Breda. BRN is een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles die 45 minuten duurt. Tijdens de les train je je hele lichaam met behulp van de BRN-set, terwijl je hartslag hoog blijft. Elk kwartaal introduceren we nieuwe lessen, waardoor de lessen niet saai worden en je genoeg tijd hebt om te wennen aan de choreografie. 

Enthousiaste instructeurs
Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor energieke BRN-groepslessen met een geweldige sfeer. Ze zijn gediplomeerd, professioneel en gepassioneerd, en begeleiden je op de juiste manier om het beste uit jezelf te halen. Met hun motiverende aanpak zorgen ze ervoor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. 

Proefles aanvragen

BRN

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden BRN lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor BRN! 

Wil je ervaren hoe leuk en effectief de BRN-les bij Arendse health club is? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze energieke groepsles voor jou kan betekenen. Of je nu wilt werken aan een strakker lichaam, lekker wil dansen of een betere conditie wil, BRN biedt het allemaal. 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!