Spring naar content

BRN

De BRN workout is de ultieme shape workout waarmee je het hele lichaam traint. Bij Arendse health club zijn de BRN workout lessen altijd een feestje, maar ook toegankelijk en een effectieve manier om calorieën te verbranden. Wil je werken aan een mooi lichaam? Schrijf je dan nu in voor een proefles BRN.

IMG_3936
Hoge calorieverbranding
Fun factor
Variatie in oefeningen

Wat is BRN?

BRN staat voor Body u Really Need en is een total-body workout waar mee je een hoop calorieën verbrandt en tegelijkertijd jouw lichaam shaped. BRN combineert cardio, spieropbouw en shaping in één workout. De les bevat een leuke choreografie op de maat van de muziek, waardoor je op een plezierige manier beweegt. Het is een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles waarbij je aan alle aspecten werkt voor een fit, sterker en mooi lichaam. BRN is geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters, jong en oud. 

Tijdens deze groepsles maak je gebruik van de BRN set, bestaande uit twee kleine buizen gevuld met grit, die je in je hand houdt. Door het gebruik van de BRN set wordt de workout effectiever, waardoor je nog meer calorieën verbrandt. De BRN set zorgt ervoor dat de oefeningen extra effectief zijn: de set geeft een extra boost aan je workout. 

BRN bij Arendse

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan de BRN-lessen bij ons in de clubs. We bieden de groepslessen aan op verschillende locaties. BRN is een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles die 45 minuten duurt. Tijdens de les train je je hele lichaam met behulp van de BRN-set, terwijl je hartslag hoog blijft. Elk kwartaal introduceren we nieuwe lessen, waardoor de lessen niet saai worden en je genoeg tijd hebt om te wennen aan de choreografie. 

  • Optimaal calorieën verbranden
    Tijdens een BRN-les voer je verschillende oefeningen uit, zoals cardio- en krachtoefeningen, dansbewegingen en intervaltraining, waardoor je hartslag omhooggaat. Dit resulteert in aanzienlijke calorieverbranding, wat gunstig is voor gewichtsverlies en het behouden van een gezond lichaamsgewicht. Door middel van de BRN-set zul je tot 33% meer calorieën verbranden in vergelijking met andere shape workouts. Daarom is BRN dé workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam traint. Daarnaast verbetert BRN je cardioconditie dankzij de hoge intensiteit van de trainingen. Regelmatige deelname aan BRN-lessen zal je hart sterker maken en efficiënter laten werken, je longcapaciteit vergroten en je uithoudingsvermogen verbeteren. 
  • Een feestje voor lichaam en geest
    Onze BRN-lessen bieden een afwisselende en leuke manier om te trainen. Deze les bevat een leuke choreografie op de maat van de muziek, waardoor het enthousiasme voor het sporten hoog blijft. Een ander voordeel van BRN-groepslessen is de motiverende groepsomgeving. Je traint samen met andere deelnemers onder begeleiding van een instructeur, waardoor de groepsdynamiek, de muziek en de positieve sfeer je extra motiveren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen tijdens de training. De BRN-workout is geschikt voor iedereen die graag danst op muziek, van een feestje houdt of gewoon op zoek is naar een effectieve en leuke workout. 
  • Enthousiaste instructeurs
    Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor energieke BRN-groepslessen met een geweldige sfeer. Ze zijn gediplomeerd, professioneel en gepassioneerd, en begeleiden je op de juiste manier om het beste uit jezelf te halen. Met hun motiverende aanpak zorgen ze ervoor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. 

Proefles aanvragen

BRN

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden BRN lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor BRN! 

Wil je ervaren hoe leuk en effectief de BRN-les bij Arendse health club is? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze energieke groepsles voor jou kan betekenen. Of je nu wilt werken aan een strakker lichaam, lekker wil dansen of een betere conditie wil, BRN biedt het allemaal. 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!