Spring naar content

Fit & Vitaal

Ben je een actieve senior op zoek naar een veilige en effectieve manier om fit en vitaal te blijven? Met gemakkelijk uit te voeren bewegingen, aangepast aan jouw behoeften en capaciteiten, biedt deze les een plezierige en stimulerende omgeving om aan je gezondheid en welzijn te werken.

IMG_4298
Verbeterde mobiliteit
Mentale stimulatie
Toegelijkheid

Wat is Fit & Vitaal?

Fit en Vitaal is een speciaal ontworpen groepsles die zich richt op het verbeteren van de algehele conditie, mobiliteit, kracht en balans van senioren. Deze les biedt een veilige en effectieve manier om actief te blijven en de gezondheid en vitaliteit op oudere leeftijd te behouden. 

Bij Fit en Vitaal worden specifieke oefeningen uitgevoerd die zijn afgestemd op de behoeften van senioren. Het doel is om het lichaam soepel en sterk te houden, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt aan het vergroten van de energie en vitaliteit. De oefeningen variëren van cardio- en balansoefeningen tot spierversterkende bewegingen die gericht zijn op het behouden van de algehele lichaamsfunctie. 

De Fit en Vitaal les wordt gehouden in de groepsleszaal en duurt 45 minuten. Tijdens deze training worden specifieke oefeningen uitgevoerd die afgestemd zijn op de behoeften van senioren, maar natuurlijk is iedereen welkom om deel te nemen aan deze gezellige en effectieve workout. Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze groepslessen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze gediplomeerde instructeurs staan klaar om je stap voor stap te begeleiden en te motiveren.

Voordelen van de groepsles Fit en Vitaal

 • Behoud van mobiliteit
  Door regelmatig deel te nemen aan de groepsles Fit en Vitaal behoud je een goede mobiliteit en flexibiliteit. De oefeningen richten zich op het verbeteren van de bewegingsvrijheid in gewrichten en het behouden van een goede lichaamshouding.
   
 • Versterking van spieren
  Tijdens de les worden oefeningen gedaan om spieren te versterken en te onderhouden. Dit helpt bij het behouden van een goede lichaamshouding, het verminderen van het risico op vallen en het verbeteren van de algehele kracht en functionaliteit.
   
 • Balans en coördinatie
  Fit en Vitaal besteedt speciale aandacht aan het verbeteren van de balans en coördinatie. Door het uitvoeren van oefeningen die gericht zijn op stabiliteit en evenwicht, vermindert de kans op vallen en verbetert je algehele stabiliteit.
   
 • Sociale interactie
  De groepsles Fit en Vitaal biedt ook een geweldige gelegenheid om in contact te komen met andere senioren. Samen sporten zorgt voor een positieve sfeer en stimuleert sociale interactie. Na afloop is er de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken in onze horeca op de clubs.
   

Proefles aanvragen

Fit & Vitaal

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden fit & vitaal lessen aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles Fit & Vitaal!

Wil je graag fit en vitaal blijven, met behulp van een speciaal ontworpen les voor senioren? Meld je dan nu aan bij Arendse. Onze ervaren instructeurs begrijpen de behoeften van senioren en helpen je graag om je gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de groepsles Fit en Vitaal jou kan helpen om actief ouder te worden! 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!