Spring naar content

Steps

Kom en ervaar de energieke en leuke workout van onze groepsles Steps. Steps is al jarenlang een bekende en geliefde workout in de fitnesswereld. Met eenvoudig te volgen choreografieën en een platform (step) om op te bewegen, is Steps de perfecte combinatie van fitness en plezier!

Fit & Vitaal Tilburg1
Vetverbranding
Fun factor
Versterking van de beenspieren

Wat is Steps? 

Steps is een dynamische en stimulerende groepsles. Het concept van Steps werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren ’90 en heeft sindsdien een blijvende populariteit verworven. Deze workout maakt gebruik van een verstelbaar platform (step) waarop je op en af beweegt, terwijl je eenvoudige maar effectieve choreografieën volgt op opzwepende muziek. 

Het gebruik van een step geeft een extra dimensie aan de training, omdat het je in staat stelt om verschillende bewegingspatronen en combinaties uit te voeren. Je benen, billen en core worden stevig aan het werk gezet terwijl je op een gecontroleerde en ritmische manier beweegt. Door het tempo en de hoogte van de step aan te passen, is Steps geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en het stelt iedereen in staat om op zijn eigen niveau deel te nemen. 

De muziek speelt een essentiële rol in Steps, aangezien de opzwepende beats en ritmes je stimuleren om in beweging te blijven en je energie te verhogen. Terwijl je de choreografie volgt, zul je merken dat je hartslag omhooggaat en er endorfine vrijkomt, waardoor je je goed voelt en geniet van elke beweging. 

Steps bij Arendse 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze groepslessen. We hebben voldoende verstelbare steps beschikbaar voor iedereen die wil meedoen. De workout is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Beginners kunnen de basisbewegingen gemakkelijk oppakken en het geleidelijk intensiever maken. 

In onze Steps groepslessen staan ervaren instructeurs klaar om je te begeleiden en te motiveren. Ze zullen je helpen om de juiste technieken onder de knie te krijgen en ervoor zorgen dat je het maximale uit elke training haalt. 

Voordelen van de groepsles Steps

 • Conditie
  Steps is een uitstekende cardio workout die je hartslag verhoogt en je uithoudingsvermogen verbetert. Door regelmatig deel te nemen aan Steps verbeter je je algehele conditie, verbrand je calorieën en versterk je je hart en longen.
   
 • Vetverbranding
  Door de combinatie van cardio oefeningen en intervaltraining is Steps een effectieve manier om calorieën te verbranden en lichaamsvet te verminderen. Het ritmische karakter van de les zorgt ervoor dat je constant in beweging bent, waardoor je stofwisseling verhoogt en je lichaamsvet blijft verbranden.
   
 • Versterking van het onderlichaam
  Steps richt zich op het versterken en vormgeven van de benen, billen en kuiten. Door regelmatig deel te nemen aan Steps bouw je kracht op in deze spiergroepen en krijg je meer definitie in je onderlichaam.
   
 • Coördinatie en balans
  Steps vereist coördinatie en balans: je gaat de step voortdurend op en af en je combineert verschillende bewegingen. Door regelmatig deel te nemen aan Steps verbeter je je coördinatievaardigheden en versterk je je evenwichtsgevoel.
   

Proefles aanvragen

Steps

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden Steps lessen aan bij onze vestiging in Breda. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles Steps!

Ben je klaar om plezier te hebben, calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de groepsles Steps bij Arendse health club. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Steps jou kan helpen om fit en actief te blijven! 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!