Spring naar content

BBB workout

De BBB workout is een effectieve manier om je buik, billen en benen te versterken. Onze BBB-lessen zijn een wekelijks hoogtepunt en bieden een gevarieerde reeks oefeningen. BBB is geschikt voor iedereen; of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt. Je kan de oefeningen zelf aanpassen op jouw niveau, door zwaardere gewichten of geen gewichten te gebruiken. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles BBB.

IMG_3956
Toegankelijkheid
Verbeterde lichaamshouding
Resultaatgericht

Wat is BBB groepsles?

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. De BBB workout is een krachtraining gericht op het versterken van de spieren in deze gebieden. De groepsles bestaat uit een gevarieerde reeks oefeningen, bijvoorbeeld squats, lunges, crunches en plank-oefeningen. Het doel van de groepsles is om deze spiergroepen te versterken en zo een strakker en sterker lichaam te krijgen.  

Een BBB groepsles begint met een warming-up, gevolgd door de kern van de oefeningen en eindigt met een cooling-down. Om deze oefeningen uit te voeren maak je gebruik van gewichten, zoals dumbbells en barbells, en een matje voor de grondoefeningen. 

BBB workouts bij Arendse 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt de BBB-groepslessen volgen bij ons op de clubs. De lessen staan bekend om hun diversiteit en het bewegen op muziek. Onze BBB-lessen zijn een wekelijks hoogtepunt en één van de weinige groepslessen die bij de meeste vestigingen worden gegeven. Deze trainingen staan bekend om de wekelijkse diversiteit en het bewegen op muziek. Hierdoor is de groepsles nooit saai.
✓ Versterking en toning van de spieren
Bij de BBB-workout gebruiken we weerstandsbanden of kleine gewichten om de intensiteit te verhogen. Door regelmatige training van de spieren in je buik, benen en billen kun je je algehele spierkracht en uithoudingsvermogen verbeteren. Deze workout richt zich specifiek op het versterken van de buikspieren, wat bijdraagt aan een sterke en stabiele kern. Bovendien helpt BBB ook bij het verstevigen en vormgeven van de bil- en beenspieren, waardoor je een strakkere en meer gedefinieerde lichaamsbouw krijgt.
✓ Geschikt voor alle niveaus
Onze BBB les is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt, onze BBB lessen zijn geschikt voor alle niveaus en we zorgen ervoor dat je op jouw eigen niveau mee kunt doen. Bovendien is de les zo ontworpen dat je zonder gewichten kunt beginnen en vervolgens kunt overstappen naar zwaardere gewichten naarmate je sterker wordt. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de bewegingen onder de knie krijgt en dat je met plezier aan de les deelneemt.
✓ Gediplomeerde instructeurs
Onze gediplomeerde instructeurs zijn enthousiast en professioneel en zorgen voor een energieke groepsles met een geweldige sfeer. Ze begeleiden je op de juiste manier en motiveren je om het beste uit jezelf te halen, zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Bovendien train je samen met anderen, wat voor extra motivatie en gezelligheid zorgt. 

Proefles aanvragen

BBB workout

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda, Dongen, Raamsdonksveer, Tilburg en Lage Zwaluwe

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw en conditie

Abonnement:

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

We bieden BBB lessen aan op verschillende vestigingen. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles BBB! 

Wil je ervaren hoe leuk en effectief de BBB groepsles bij Arendse health club is? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze training voor jou kan betekenen. Of je nu wilt werken aan een strakker lichaam, je houding wilt verbeteren of gewoon wilt werken aan je algehele fysieke conditie, de BBB workout is een ideale groepsles voor iedereen die zich fit en gezond wilt voelen. 

Proefles aanvragen

 

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!