Spring naar content

Functional Cross

Functional Cross is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Boxing, Kinesis en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Cross is een circuittraining waarbij je zes intensieve oefeningen uitvoert voor het hele lichaam. Ben je op zoek naar een uitdagende workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.

20230907_091827
Functionele ruimte
Functionele kracht verhogen
Geschikt voor alle niveaus
Professionele begeleiding

Wat is Functional Cross? 

Functional Cross is een circuittraining van 30 minuten waarin je zes verschillende oefeningen uitvoert. Bij Functional Cross werk je 60 seconden per oefening en draai je vervolgens door naar de volgende oefening. Bij deze intensieve les train je alle grote spiergroepen in je lichaam, van de benen en billen tot de rug en armen. Functional Cross lijkt op Functional Move, maar Cross heeft een hogere trainefficiëntie en je hebt minder rust. De les is uitdagend en bedoeld voor deelnemers die hun grenzen willen verleggen.  

Elke maand wordt de training vernieuwd, zo blijft de les afwisselend en uitdagend. De lessen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Door deze kleine groepen heeft de instructeur meer aandacht voor jou en kan hij/zij je beter begeleiden en de uitvoering van de bewegingen controleren. 

Functional Cross bij Arendse

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze lessen bij ons op de clubs. We introduceren elke maand nieuwe oefeningen, waardoor de lessen leuk en uitdagend blijven. 

 • Functionele ruimte
  Bij Arendse health club hebben we een speciale functionele ruimte gecreëerd om de beste trainingservaring te bieden. Deze ruimte is uitgerust met de benodigde apparatuur en materialen voor een effectieve trainingssessie. De ruimte bevindt zich in de fitness. Naast deelname aan deze lessen kan de functionele ruimte ook gebruikt worden voor een individuele training.  
 • Functionele kracht verhogen
  Functional Cross richt zicht op functionele bewegingen die gerelateerd zijn aan het dagelijks leven, zoals tillen, duwen, trekken en springen. Hierdoor ontwikkel je kracht die je kunt toepassen in het dagelijks leven of bij andere sporten. Daarnaast maak je ook gebruik van gewichten en krachtoefeningen zoals squats, deadlifts en push-ups. Door deze oefeningen kun je kracht en spiermassa opbouwen. 
 • Geschikt voor alle niveaus
  Onze functionele lessen zijn geschikt voor alle niveaus, ongeacht je mate van ervaring of niveau. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met functionele training of een gevorderde sporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen. Functional Cross is geschikt voor jou als je van een uitdaging houdt en je grenzen graag verlegt. 
 • Professionele begeleiding
  Bij Arendse health club hechten we veel waarde aan professionele begeleiding. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en deskundig op het gebied van functionele training en zorgen ervoor dat je de juiste techniek gebruikt tijdens Functional Cross. Ze geven individuele aanwijzingen, bieden ondersteuning en moedigen je aan om je grenzen te verleggen. Met hun expertise helpen ze je bij een correcte uitvoering om de kans op blessures te minimaliseren en zo maximaal resultaat te behalen. 

Proefles aanvragen

 

Functional Cross

Tijdsduur

30 minuten

Wanneer

Zie rooster

Locaties

Breda, Dongen, Oosterhout, Tilburg, Lage Zwaluwe

Niveau

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm

Kleinere groepsles

Training

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie, coördinatie, balans

Abonnement

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

We bieden Functional Cross lessen aan op verschillende vestigingen. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor een groepsles Functional Cross

Wil je uitdaging, grenzen verleggen en ervaren hoe effectief Functional Cross is? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze training voor jou kan betekenen. 

Proefles aanvragen

 

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!