Spring naar content

Functional Boxing

Functional Boxing is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Bij Functional Boxing voer je verschillende kracht- en boksoefeningen uit. Hierbij kan je denken aan sparren, oefenen op een bokszak, touwtjespringen etc. Ben je op zoek naar een unieke boksworkout? Schrijf je dan in voor een proefles.

20230907_091927
Functionele ruimte
Coördinatie verbeteren
Geschikt voor alle niveaus
Professionele begeleiding

Wat is Functional Boxing? 

Functional Boxing is een kleine groepsles die zich richt op het verbeteren van je conditie en het versterken van je spieren door middel van boks- en krachtoefeningen. In 30 minuten voer je een circuit uit van zes wisselende oefeningen, zoals op de bokszak, schaduwboksen, touwtjespringen en sparren met anderen in de groep. Functional Boxing is een geweldige manier om je hartslag te verhogen, stress te verminderen, je lichaam sterker te maken en in topconditie te blijven.  

Elke maand vernieuwen we de les, zo blijft de les afwisselend en uitdagend. De lessen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Door deze kleine groepen heeft de instructeur meer aandacht voor jou en kan hij/zij je beter begeleiden en de uitvoering van de bewegingen controleren. 

Functional Boxing bij Arendse 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan de lessen bij ons op de clubs. We bieden de lessen aan op verschillende vestigingen. Elke maand bieden we nieuwe oefeningen, waardoor deze lessen uitdagend en gevarieerd blijven. Bij Arendse health club bieden we bokshandschoenen, maar we raden aan om zelf handschoenen mee te nemen.  

 • Functionele ruimte 
  Bij Arendse health club hebben we bij een speciale functionele ruimte gecreëerd, om de beste trainingservaring te bieden. Hier vindt Functional Boxing plaats. De ruimte is uitgerust met de benodigde apparatuur, zodat alles dat je nodig hebt voor een effectieve en veilige trainingssessie tot je beschikking is. Deze toegewijde ruimte stelt ons in staat om een optimale omgeving te creëren waarin je je kunt concentreren op het verbeteren van je boks technieken en het behalen van je fitnessdoelen. 
 • Coördinatie verbeteren
  Bij Functional Boxing maak je gebruik van boksbewegingen. Deze bewegingen vereisen goede coördinatie van hand-oog en voetwerk. Het combineren van verschillende boks oefeningen kan de coördinatie verbeteren, maar ook de balans. Hierdoor heeft de les voordelen voor de algehele motorische vaardigheden. 
 • Geschikt voor alle niveaus 
  Functional Boxing is geschikt voor alle niveaus, ongeacht je mate van ervaring of niveau. Of je nu een beginnende bokser bent of al enige ervaring hebt, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen. Ze begeleiden je door de verschillende technieken en moedigen je aan om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen. 
 • Professionele begeleiding 
  Bij Arendse health club hechten we veel waarde aan goede begeleiding. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en deskundig op het gebied van sport waaronder ook boksen. Ze zorgen ervoor dat je de juiste techniek gebruikt, geven aanpassingen waar nodig en motiveren je om het beste uit elke trainingssessie te halen. Met hun expertise en inspirerende aanpak creëren ze een omgeving waarin je gemotiveerd raakt om te groeien. 

Proefles aanvragen

Functional Boxing

Tijdsduur

30 minuten

Wanneer

Zie rooster

Locaties

Breda, Tilburg

Niveau

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm

Kleinere groepsles

Training

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie, coördinatie, balans

Abonnement

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

We bieden Functional Boxing aan op verschillende vestigingen. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor een groepsles Functional Boxing

Wil je graag ervaren hoe leuk en effectief de Functional Boxing groepsles bij Arendse health club is? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze training voor jou kan betekenen. 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!