Spring naar content

Aqualessen in Dongen

Bij Arendse Health Club in Dongen verzorgen we diverse zwembadlessen. Onze aqualessen zijn de ideale combinatie van beweging, ontspanning en het bevorderen van je gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een intensieve training of juist wilt genieten van rustgevende oefeningen in het water, onze aqualessen bieden voor elk wat wils.

20220408_105434-01

Aquafit Dongen 

Arendse Health Club in Dongen biedt Aquafit, de sportieve uitdaging die je zoekt, allemaal in het verfrissende water van ons zwembad. Deze groepsles is geschikt voor alle leeftijden en combineert spierversterkende oefeningen voor je buik, billen, benen, armen en schouders. In één enkele les ervaar je een complete aquasportervaring met Aqua-aerobics, Aqua-jogging en Aqua-fitness. Of je nu jong of oud bent, Aquafit zorgt ervoor dat je op een energieke manier aan je algehele conditie werkt. 

Ben je klaar om te genieten, calorieën te verbranden en je algehele fitheid in het water te verbeteren? Meld je vandaag nog aan voor een proefles Aquafit bij Arendse in Dongen. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs kun je deelnemen aan een energieke en verkwikkende watertraining. 

Proefles aanvragen

Aqua Bootcamp Dongen 

Ervaar de intensiteit van Aqua Bootcamp, een krachtige workout in het water die zowel je fysieke kracht als conditie naar nieuwe hoogten brengt. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om je uit te dagen en echte resultaten te laten voelen. Voel je fitter, actiever en sterker terwijl je deelneemt aan gevarieerde oefeningen waarbij snelheid en samenwerking centraal staan. Aqua Bootcamp is dé weg naar een betere conditie en een intensievere lichaamstransformatie. 

Ben je klaar voor een uitdagende en verfrissende workout in het water? Schrijf je dan in voor een proefles Aqua Bootcamp bij Arendse in Dongen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door een circuit van oefeningen die zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren. 

Proefles aanvragen

Fibromyalgie Zwemmen Dongen 

Ontdek de verlichting die zwemmen kan bieden bij fibromyalgie. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat zwemmen pijn vermindert en de levenskwaliteit van patiënten verbetert. Onze lessen duren 45 minuten en worden geleid door een ervaren instructeur. Ze richten zich op je algehele conditie, lenigheid en kracht. In het verwarmde zwembad geniet je van een comfortabele omgeving, terwijl de waterweerstand meerdere spiergroepen tegelijk traint. Een afwisseling tussen inspanning, ontspanning en totale rust maakt deze les compleet. 

Ben je op zoek naar een veilige en therapeutische manier om te bewegen met fibromyalgie? Meld je dan aan voor Fibromyalgie Zwemmen bij Arendse in Dongen. Onze ervaren instructeurs zijn bekend met de specifieke behoeften van mensen met fibromyalgie en zullen je begeleiden door aangepaste oefeningen in het water. 

Proefles aanvragen

 Zwanger en fit Dongen 

Ervaar een actieve en vitale zwangerschap met ons Zwanger en Fit-programma. Onze deskundige begeleiding biedt aangepaste workouts voor kracht, flexibiliteit en conditie tijdens je zwangerschap. Profiteer van voedingsdeskundige begeleiding en geniet van de voordelen van een gezonde en actieve zwangerschapsperiode bij Arendse Health Club in Dongen. 

Schrijf je nu in voor ons Zwanger en Fit-programma in Dongen. Onze ervaren experts hebben ruime ervaring in het begeleiden van zwangere vrouwen en zullen je helpen om veilig en effectief te blijven bewegen tijdens deze bijzondere periode. 

Proefles aanvragen

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Aquafit Arendse health club

Aquafit

Onze Aquafit lessen zijn razend populair en altijd een feestje. Met een combinatie van cardio oefeningen, spierversterking en flexibiliteitsoefeningen, biedt Aquafit een energieke en verfrissende training in het water.
Meer over Aquafit
Aquabootcamp Arendse health club

Aquabootcamp

Ben je op zoek naar een uitdagende en energieke workout die plaatsvindt in het water? Dan is onze groepsles Aqua Bootcamp precies wat je nodig hebt. Met verschillende oefeningen, gebruikmakend van verschillend materiaal en in een circuitvorm, biedt Aqua Bootcamp een unieke en effectieve training in het zwembad.
Meer over Aquabootcamp
Fibromyalgie zwemmen Arendse health club

Fibromyalgie zwemmen

Fibromyalgie zwemmen is een veilige en effectieve manier om te bewegen. Met speciaal ontworpen oefeningen in het water bieden we een zachte en therapeutische benadering van beweging die geschikt is voor mensen met fibromyalgie.
Meer over Fibromyalgie zwemmen
zwanger en fit arendse health club

Zwanger en Fit

Ben je zwanger en op zoek naar een veilige en effectieve manier om actief te blijven tijdens je zwangerschap? Dan is Zwanger en Fit precies wat je nodig hebt. Met speciaal ontworpen oefeningen en begeleiding die is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van zwangere vrouwen.
Meer over Zwanger en Fit

Aquales Rooster Dongen 

Hier vind je de geplande tijden van onze aqualessen. Bekijk de beschikbare tijden en zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert. 

Rooster bekijken