Spring naar content

Sportschool Lage Zwaluwe

Op zoek naar een sportschool in Lage Zwaluwe? Arendse health club in Lage Zwaluwe is de meest uitgebreide sportfaciliteit in de regio, met een uitgebreid fitnesscentrum. Daarnaast bieden we diverse extra faciliteiten, zoals horeca en fysiotherapie. Wil je onze health club zelf ervaren? Plan dan meteen een rondleiding.

IMG_4327

Sportschool Aanbod 

Arendse health club in Lage Zwaluwe biedt het meest veelzijdige sportschoolaanbod in de regio Lage Zwaluwe. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. We hebben een ruim fitnesscentrum met de nieuwste Technogym-apparatuur en bieden een divers aanbod aan groepslessen, geleid door gedreven personal trainers. Onze faciliteiten zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, inclusief junioren en senioren. Hieronder vind je een overzicht van alle voorzieningen die onze sportschool in Lage Zwaluwe te bieden heeft.

Sportschool Lage Zwaluwe

Contactgegevens:
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
0168 486 461
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 22:00
Dinsdag: 09:00 – 13:00 / 17:30 – 22:00
Woensdag: 09:00 – 22:00
Donderdag: 09:00 – 13:00 / 18:00 – 22:00
Vrijdag: 09:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00
Zondag: 09:00 – 12:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Lage Zwaluwe

Op zoek naar fitness in Lage Zwaluwe? Zoek niet verder! Arendse health club is dé sportschool in Lage Zwaluwe. Onze vestiging in Lage Zwaluwe biedt een ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we bieden ook persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Lage Zwaluwe staat klaar om je te helpen bij het bereiken van je sportieve doelen. Lees meer over onze fitness in Lage Zwaluwe of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Lage Zwaluwe

Groepslessen Lage Zwaluwe

Arendse health club in Lage Zwaluwe biedt een breed scala aan diverse groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Lage Zwaluwe kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We hebben veel verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer weten over onze groepslessen of meteen een proefles plannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen Lage Zwaluwe
Personal training Raamsdonksveer Arendse

Personal training

Wil je serieus en gemotiveerd aan de slag met je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Dan is een Personal Training abonnement bij Arendse health club Lage Zwaluwe de juiste keuze! Onze ervaren Personal Trainers zijn er om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen boek je snel en langdurig vooruitgang.
Meer over Personal training

Voedingscoach Lage Zwaluwe

Ben je op zoek naar een voedingscoach of diëtist in Lage Zwaluwe? Bij Arendse health club in Lage Zwaluwe kun je aan je gezondheid werken met professionele begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Lage Zwaluwe

Jeugd

Bewegen is gezond en leuk. Wij vinden het belangrijk dat sporten voor kinderen een hoge fun-factor heeft. Daarom hebben we veel leuke sportactiviteiten speciaal voor de jeugd. Zo is er jeugdfitness en hiphop dans. Ook hebben we een speciaal programma Fitkids voor kinderen met een beperking of aandoening. Maar ook voor de allerkleinsten is er peutergym en peuterdans. Alles om jouw kind op een veilige, gezonde en leuke manier te laten sporten.
Meer over Jeugd

Senioren

Sporten is goed voor lichaam en geest, ongeacht de leeftijd. Daarom bieden we bij Arendse health club ook veel sportactiviteiten aan voor senioren. Denk hierbij aan fitness geschikt voor ouderen, diverse groepslessen en zwem- & wellnessfaciliteiten (afhankelijk per vestiging). Maar ook fysiotherapie en een gezellige horeca is aanwezig bij onze clubs. Daarnaast hanteren wij voor 67+ leden speciale dalabonnementen. Zo kan er bij ons gesport worden tijdens rustige momenten tegen een gereduceerd tarief.
Meer over Senioren

Openingstijden en rooster 

Wij bieden sportactiviteiten aan bij al onze vestigingen. Bekijk direct het rooster van onze health club in Lage Zwaluwe.

Bekijk het rooster

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Lage Zwaluwe!

Arendse health club

Sportschool Lage Zwaluwe specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!