Spring naar content

Personal training

Wil je serieus en gemotiveerd aan de slag met je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Dan is een Personal Training abonnement bij Arendse health club Lage Zwaluwe de juiste keuze! Onze ervaren Personal Trainers zijn er om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen boek je snel en langdurig vooruitgang.

Personal training Raamsdonksveer Arendse

Wat mag je verwachten van personal training? 

Onze Personal Training begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw huidige situatie en doelen in kaart brengen. Daarna creëren we een plan met vaste trainingsdagen en -tijden. Dit traject bestaat uit meerdere fasen: 

  • Foundation Fase 
  • Build Fase 
  • Burn Fase 
  • Boost Fase 

Na drie maanden evalueren we en herhalen we het proces. Elke fase is van vitaal belang voor het bereiken van jouw doelen, dus er worden geen stappen overgeslagen. Onze trainingen zijn flexibel en op maat gemaakt, ongeacht in welke fase je je bevindt. Bovendien, bij mooi weer, hebben we zelfs de mogelijkheid om buiten te trainen! 

Maak een afspraak

Personal Training bij Arendse health club Lage Zwaluwe 

Onze Personal Training abonnementen bieden een uitgebreid traject met meerdere fasen, met zorgvuldige planning om optimale en blijvende resultaten te behalen. Elk abonnement omvat standaard een regulier sportabonnement en één uur Personal Training per week. Als je meer begeleiding wenst, is het ook mogelijk om het aantal uren Personal Training per week uit te breiden. 

Bij Arendse health club Lage Zwaluwe gaan onze Personal Training abonnementen verder dan alleen wekelijkse sessies. Ze zijn ontworpen als gestructureerde programma’s om jouw fitnessdoelen effectief en op de lange termijn te realiseren. Tijdens dit programma doorloop je verschillende stadia die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. 

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom word je bij ons gekoppeld aan één vaste, hoogopgeleide Personal Trainer gedurende de gehele abonnementsperiode. Deze toegewijde professional staat altijd aan jouw zijde om je te ondersteunen, te motiveren en te coachen. Ze nemen de tijd om jouw behoeften en voorkeuren grondig te begrijpen, zodat de trainingen volledig kunnen worden afgestemd op wat het beste bij jou past. 

Onze club beschikt over moderne trainingsruimtes met hoogwaardige Technogym fitnessapparatuur. Tijdens jouw Personal Training sessies maak je gebruik van deze moderne faciliteiten. Bovendien krijg je hiermee de kans om ook zelfstandig te sporten buiten de PT-sessies, zodat je maximaal kunt profiteren van je tijd in de club, zowel tijdens de begeleide trainingen als tijdens je eigen workouts. 

Maak een afspraak

Personal training

Contactgegevens:
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
0168 486 461
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 22:00
Dinsdag: 09:00 – 13:00 / 17:30 – 22:00
Woensdag: 09:00 – 22:00
Donderdag: 09:00 – 13:00 / 18:00 – 22:00
Vrijdag: 09:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00
Zondag: 09:00 – 12:00

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Lage Zwaluwe

Op zoek naar fitness in Lage Zwaluwe? Zoek niet verder! Arendse health club is dé sportschool in Lage Zwaluwe. Onze vestiging in Lage Zwaluwe biedt een ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we bieden ook persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Lage Zwaluwe staat klaar om je te helpen bij het bereiken van je sportieve doelen. Lees meer over onze fitness in Lage Zwaluwe of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Lage Zwaluwe

Groepslessen Lage Zwaluwe

Arendse health club in Lage Zwaluwe biedt een breed scala aan diverse groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Lage Zwaluwe kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We hebben veel verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer weten over onze groepslessen of meteen een proefles plannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen Lage Zwaluwe

Voedingscoach Lage Zwaluwe

Ben je op zoek naar een voedingscoach of diëtist in Lage Zwaluwe? Bij Arendse health club in Lage Zwaluwe kun je aan je gezondheid werken met professionele begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Lage Zwaluwe

Voordelen van Personal Training 

  • Snelle en Gewenste Resultaten: Onze PT’ers helpen je om je gewenste doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid snel te behalen. 
  • Structuur en Rendement: Je traint planmatig en efficiënt, waardoor je meer rendement uit je trainingen haalt. 
  • Kwaliteit en Veiligheid: Onze trainers waarborgen de juiste uitvoering van oefeningen, wat de kwaliteit en efficiëntie van je trainingen bevordert. 
  • Minder Kans op Blessures: Onder begeleiding van een Personal Trainer is de kans op blessures kleiner. 

Voor wie? 

Onze Personal Training abonnementen zijn ideaal voor iedereen die actief aan specifieke doelen wil werken. Of je nu iemand bent die gemotiveerd wil blijven om fit te blijven, of een topsporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, wij staan klaar om je te begeleiden. Bovendien bieden wij niet alleen begeleiding in je training, maar ook een op maat gemaakt trainingsprogramma en deskundig voedingsadvies om jouw doelstellingen te bereiken. 

Maak een afspraak

Meld je aan voor een Personal Training abonnement in Lage Zwaluwe! 

Ervaar de impact van ons Volledige Traject, een Toegewijde Personal Trainer en State-of-the-Art Trainingsfaciliteiten bij Arendse health club Lage Zwaluwe. Laat ons jouw metgezel zijn op de weg naar een gezonder en fitter leven. Meld je vandaag nog aan! 

Maak een afspraak

Personal training specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda