Spring naar content

Sportschool Oosterhout

Op zoek naar een sportschool in Oosterhout? Arendse Health Club in Oosterhout is dé complete sportfaciliteit in de regio, met een uitgebreid fitnesscentrum, zwembad, wellness voorzieningen en diverse extra faciliteiten, waaronder horeca en fysiotherapie. Wil je onze health club zelf ontdekken? Plan dan nu een rondleiding.

IMG_4388

Sportschool aanbod 

Arendse health club in Oosterhout biedt het meest veelzijdige sportschoolaanbod in de regio. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. We hebben een ruim fitnesscentrum met de modernste Technogym-apparatuur, een gevarieerd aanbod aan groepslessen en toegewijde personal trainers. Iedereen is welkom om bij ons te sporten, inclusief junioren en senioren. Hieronder vind je een overzicht van alle faciliteiten die onze sportschool in Oosterhout te bieden heeft.

Sportschool Oosterhout

Contactgegevens:
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
0162 520 346
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:00
Vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag 07:30 – 16:30
Zondag: 08:00 – 14:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Oosterhout

Wil je fitnessen in Oosterhout? Arendse health club is dé sportschool voor Oosterhout en de omliggende regio. Onze vestiging in Oosterhout biedt een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we hebben ook een BIOCIRCUIT, bieden personal training aan en voorzien in persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Oosterhout staat klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw sportdoelen. Wil je meer weten over onze fitness in Oosterhout? Lees dan verder of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Oosterhout

Groepslessen Oosterhout

Arendse health club in Oosterhout biedt een uitgebreid scala aan gevarieerde groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Oosterhout kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We hebben in totaal meer dan 30 verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer te weten komen over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen Oosterhout
Personal training Raamsdonksveer Arendse

Personal training Oosterhout

Wil je doelgericht en met volledige motivatie werken aan je fysieke fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Overweeg dan eens een Personal Training abonnement bij Arendse health club Oosterhout! Onze ervaren Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar fitness, en dankzij onze exclusieve abonnementen bereik je snel en blijvend resultaat.
Meer over Personal training Oosterhout

Voedingscoach Oosterhout

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Oosterhout? Bij Arendse health club in Oosterhout kun je werken aan je gezondheid onder deskundige begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, volledig op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Oosterhout

Jeugd

Bewegen is gezond en leuk. Wij vinden het belangrijk dat sporten voor kinderen een hoge fun-factor heeft. Daarom hebben we veel leuke sportactiviteiten speciaal voor de jeugd. Zo is er jeugdfitness en hiphop dans. Ook hebben we een speciaal programma Fitkids voor kinderen met een beperking of aandoening. Maar ook voor de allerkleinsten is er peutergym en peuterdans. Alles om jouw kind op een veilige, gezonde en leuke manier te laten sporten.
Meer over Jeugd

Senioren

Sporten is goed voor lichaam en geest, ongeacht de leeftijd. Daarom bieden we bij Arendse health club ook veel sportactiviteiten aan voor senioren. Denk hierbij aan fitness geschikt voor ouderen, diverse groepslessen en zwem- & wellnessfaciliteiten (afhankelijk per vestiging). Maar ook fysiotherapie en een gezellige horeca is aanwezig bij onze clubs. Daarnaast hanteren wij voor 67+ leden speciale dalabonnementen. Zo kan er bij ons gesport worden tijdens rustige momenten tegen een gereduceerd tarief.
Meer over Senioren

Wellness

Sportschool met wellness? Bij Arendse health club zijn er diverse vestigingen met wellness voorzieningen. Zo kun je bijvoorbeeld na een stevige workout tot rust komen in het Turks stoombad of de spieren ontspannen in de infraroodsauna. Toegang tot onze wellness is inclusief voor onze leden. Lees direct meer over onze wellnessfaciliteiten of plan direct een persoonlijke rondleiding bij één van onze vestigingen.
Meer over Wellness

Sportschool met zwembad 

Onze Arendse health club in Oosterhout beschikt over een zwembad. Het gebruik van het zwembad is helemaal gratis voor onze leden. Er zijn diverse aqualessen te volgen met het reguliere sportabonnement. Ook is het mogelijk om banen te trekken of vrij te komen zwemmen. 

Zwembad in Oosterhout

Sportschool met Squash 

Hou je van een potje squash? Dan ben je bij Arendse health club Oosterhout aan het juiste adres! Daag je partner, vriend of familielid uit voor een spannend potje squash en ontspan naderhand met een verfrissend drankje aan onze gezellige bar. Onze club beschikt over twee professionele indoor squashbanen. 

Racketsports in Oosterhout

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Oosterhout!

xcore oosterhout

Openingstijden en rooster 

Wij bieden sportactiviteiten aan bij al onze vestigingen. Bekijk direct het rooster van onze health club in Oosterhout.

Bekijk het rooster

Sportschool Oosterhout specialisten