Spring naar content

Zwemmen in Oosterhout

Zwemmen in Oosterhout? Bij Arendse health club in Oosterhout vind je de meest complete sportschool met zwembad, wellness- en fitnessfaciliteiten in de regio. Ons zwembad is ruim 15 meter lang en is beschikbaar voor vrij zwemmen, zwemlessen, aqualessen en diverse andere zwemactiviteiten. Daarnaast bieden we extra voorzieningen, waaronder horeca en fysiotherapie. Plan nu direct een rondleiding om onze Health Club in Oosterhout te ontdekken.

IMG_9989
Warm water
Gefilterd water
Sfeervolle omgeving

Zwem aanbod

Arendse health club heeft naast een uitgebreide sportschool in Oosterhout, ook een zwembad met wellness. Zo vind je bij ons alles onder één dak. Op deze manier kun je eenvoudig fitness combineren met banenzwemmen. Bekijk direct ons complete aanbod aan zwemactiviteiten.   

zwemles arendse

Zwemles in Oosterhout

Bij Arendse health club in Oosterhout bieden we zwemlessen aan voor alle leeftijden. Onze deskundige instructeurs staan klaar om jou of je kind te begeleiden op het spannende pad van leren zwemmen. Ontdek ons diverse aanbod van zwemlessen en geniet van het plezier van zwemmen in onze faciliteit!
Meer over Zwemles in Oosterhout
Aqualessen Oosterhout Arendse

Aqualessen Oosterhout

Bij Arendse health club in Oosterhout verzorgen we diverse zwembadlessen. Onze aqualessen bieden de perfecte mix van beweging, ontspanning en gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een intensieve training of juist wilt genieten van rustgevende oefeningen in het water, onze aqualessen zijn geschikt voor iedereen.
Meer over Aqualessen Oosterhout

Vrijzwemmen Oosterhout

Heb je zin om gewoon te gaan zwemmen? Bij Arendse health club Oosterhout kun je vrij zwemmen in ons zwembad. Vrij zwemmen geeft jou de vrijheid om op jouw eigen manier van het water te genieten. Of je nu wilt zwemmen, dobberen of gewoon ontspannen, de keuze is aan jou.
Meer over Vrijzwemmen Oosterhout

Banenzwemmen Oosterhout

Betreed het water en ervaar de voordelen van banenzwemmen bij Arendse Health Club in Oosterhout. Of je nu een ervaren zwemmer bent of net begint, banenzwemmen biedt de perfecte gelegenheid om je zwemvaardigheden te verfijnen en je algehele conditie te verbeteren.
Meer over Banenzwemmen Oosterhout
babyzwemmen - Arendse

Babyzwemmen Oosterhout

Ben je geïnteresseerd in babyzwemmen in Oosterhout? Bij ons ben je welkom met je baby vanaf 3 maanden oud. Onze zwembaden bieden alle benodigde voorzieningen voor een veilige en plezierige ervaring. Tijdens het babyzwemmen ontdek je samen met je kind wat jullie leuk vinden en bedenken jullie samen speelse wateractiviteiten. Op een speelse manier leert je kind zijn of haar armpjes en beentjes al goed te gebruiken. Lees verder voor meer informatie over babyzwemmen en schrijf je in voor een gratis proefles.
Meer over Babyzwemmen Oosterhout

Peuterzwemmen in Oosterhout

Bij Arendse Health Club in Oosterhout kunnen kinderen vanaf 3 jaar deelnemen aan onze peuterzwemlessen. Peuterzwemmen legt de basis voor toekomstig zwemplezier en het ontwikkelen van zwemvaardigheden. Tijdens deze halfuur durende sessies, zonder de aanwezigheid van ouders, verkennen peuters op speelse wijze de wereld van zwemtechnieken. Ontdek nu meer over onze peuterzwemlessen en reserveer een gratis proefles voor jouw kleintje.
Meer over Peuterzwemmen in Oosterhout

Complete sportschool, alles onder één dak 

Bij Arendse Health Club in Oosterhout hebben we niet alleen een zwembad, maar ook een uitgebreid fitnesscentrum. Hier organiseren we diverse sportactiviteiten voor zowel jong als oud, waaronder fitness, groepslessen, BIOCIRCUIT en personal training. Bovendien hebben we squashbanen beschikbaar. Het merendeel van deze activiteiten is gratis toegankelijk voor onze leden, waardoor we de meest complete sportschool in de regio zijn. 

Wellness

Onze club in Oosterhout beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Het gebruik van de wellness is gratis voor onze leden. Zo kun je heerlijk ontspannen na een workout 

Rondleiding inplannen

Openingstijden en rooster 

We bieden diverse zwemactiviteiten aan in ons zwembad. Bekijk direct het zwembadrooster van onze health club in Oosterhout. 

Rooster bekijken

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Oosterhout!

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!