Spring naar content

Functional Cross in Oosterhout

Naast Functional Move, Functional Core, Functional Boxing, Kinesis en Senioren Fit bieden wij in Oosterhout ook Functional Cross aan. Functional Cross is een dynamische circuittraining waarin je zes intensieve oefeningen uitvoert die je hele lichaam aanspreken. Ben je toe aan een uitdagende workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles!

functionele lessen
Functionele ruimte
Functionele kracht verhogen
Geschikt voor alle niveaus
Professionele begeleiding

Wat is Functional Cross? 

Functional Cross is een dynamische circuittraining van 30 minuten waarin je zes verschillende oefeningen uitvoert. Tijdens Functional Cross besteed je 60 seconden aan elke oefening voordat je naar de volgende gaat. In deze intensieve les werk je aan alle belangrijke spiergroepen, van je benen en billen tot je rug en armen. Hoewel Functional Cross vergelijkbaar is met Functional Move, biedt het een hogere trainingsintensiteit met minder rusttijd tussen de oefeningen. Deze uitdagende workout is perfect voor deelnemers die hun fitnessdoelen naar een hoger niveau willen tillen. 

We vernieuwen de training elke maand, zodat de lessen altijd fris en uitdagend blijven. De groepen zijn klein, met maximaal 12 deelnemers, wat de instructeur in staat stelt om persoonlijke aandacht te geven, de begeleiding te optimaliseren en de juiste uitvoering van de oefeningen te waarborgen. 

Proefles aanvragen

Functional Cross in Oosterhout

Tijdsduur

30 minuten

Wanneer

Zie rooster

Locaties

Breda, Dongen, Oosterhout, Tilburg, Lage Zwaluwe

Niveau

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm

Kleinere groepsles

Training

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie, coördinatie, balans

Abonnement

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Functional Cross bij Arendse Oosterhout 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze spannende lessen in Oosterhout We introduceren maandelijks nieuwe oefeningen om de lessen leuk en uitdagend te houden. 

 • Functionele ruimte
  Bij Arendse Oosterhout hebben we een speciale functionele ruimte gecreëerd om de beste trainingservaring te bieden. Deze ruimte is uitgerust met alle benodigde apparatuur en materialen voor een effectieve trainingssessie. De ruimte is te vinden in de fitnessruimte. Naast het deelnemen aan lessen kan de functionele ruimte ook worden gebruikt voor individuele trainingssessies. 
 • Functionele kracht verhogen
  Functional Cross richt zich op bewegingen die relevant zijn voor het dagelijks leven, zoals tillen, duwen, trekken en springen. Dit ontwikkelt kracht die je kunt toepassen in je dagelijks leven en andere sporten. Daarnaast maak je gebruik van gewichten en krachtoefeningen zoals squats, deadlifts en push-ups, waardoor je kracht en spiermassa opbouwt. 
 • Geschikt voor alle niveaus
  Onze functionele lessen zijn geschikt voor alle niveaus, ongeacht je ervaring. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met functionele training, of een gevorderde sporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen. Functional Cross is geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt en graag zijn grenzen verlegt. 
 • Professionele begeleiding
  Bij Arendse hechten we veel waarde aan professionele begeleiding. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en deskundig op het gebied van functionele training. Ze zorgen ervoor dat je tijdens Functional Cross de juiste techniek gebruikt. Ze bieden individuele aanwijzingen, ondersteuning en stimuleren je om je grenzen te verleggen. Met hun expertise helpen ze je om de oefeningen correct uit te voeren, wat het risico op blessures minimaliseert en maximale resultaten oplevert. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor Functional Cross in Oosterhout 

Ben je toe aan een flinke uitdaging en het verleggen van je grenzen? Wil je de effectiviteit van Functional Cross zelf ervaren? Meld je dan nu aan voor een proefles en ontdek wat deze training voor jou in petto heeft! 

Proefles aanvragen