Spring naar content

Personal training Oosterhout

Wil je doelgericht en met volledige motivatie werken aan je fysieke fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Overweeg dan eens een Personal Training abonnement bij Arendse health club Oosterhout! Onze ervaren Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar fitness, en dankzij onze exclusieve abonnementen bereik je snel en blijvend resultaat.

Personal training Raamsdonksveer Arendse

Wat mag je verwachten? 

Onze Personal Training begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw huidige situatie en doelen in kaart brengen. Daarna creëren we een plan met vaste trainingsdagen en -tijden. Dit traject bestaat uit meerdere fasen: 

  • Foundation Fase 
  • Build Fase 
  • Burn Fase 
  • Boost Fase 

Na drie maanden evalueren we en herhalen we het proces. Elke fase is van vitaal belang voor het bereiken van jouw doelen, dus er worden geen stappen overgeslagen. Onze trainingen zijn flexibel en op maat gemaakt, ongeacht in welke fase je je bevindt. Bovendien, bij mooi weer, hebben we zelfs de mogelijkheid om buiten te trainen! 

Maak een afspraak

Personal Training bij Arendse health club Oosterhout 

Onze Personal Training abonnementen bieden een volledig traject met verschillende fasen, zorgvuldig ontworpen om optimale en blijvende resultaten te bereiken. Deze abonnementen omvatten standaard een regulier sportabonnement en één uur Personal Training per week. Als je meer begeleiding wenst, is het ook mogelijk om het aantal uren Personal Training per week uit te breiden. 

Bij Arendse health club Oosterhout gaan onze Personal Training abonnementen verder dan alleen wekelijkse sessies. Ze zijn opgezet als gestructureerde trajecten om jouw fitnessdoelen op een effectieve en duurzame wijze te realiseren. Tijdens dit traject doorloop je diverse fases die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom koppelen we je aan één vaste, ervaren Personal Trainer gedurende de gehele abonnementsperiode. Deze toegewijde professional staat altijd aan jouw zijde om je te ondersteunen, te motiveren en te coachen. Ze nemen de tijd om jouw behoeften en voorkeuren grondig te begrijpen, zodat de trainingen volledig kunnen worden afgestemd op wat het beste bij jou past. 

Onze club beschikt over moderne trainingsruimtes met hoogwaardige Technogym fitnessapparatuur. Tijdens jouw Personal Training sessies maak je gebruik van deze moderne faciliteiten. Bovendien krijg je hiermee de kans om ook zelfstandig te sporten buiten de PT-sessies, waardoor je het maximale uit jezelf kunt halen, zowel tijdens de begeleide trainingen als tijdens je eigen workouts. 

Maak een afspraak

Personal training Oosterhout

Contactgegevens:
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
0162 520 346
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:00
Vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag 07:30 – 16:30
Zondag: 08:00 – 14:00

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Oosterhout

Wil je fitnessen in Oosterhout? Arendse health club is dé sportschool voor Oosterhout en de omliggende regio. Onze vestiging in Oosterhout biedt een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we hebben ook een BIOCIRCUIT, bieden personal training aan en voorzien in persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Oosterhout staat klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw sportdoelen. Wil je meer weten over onze fitness in Oosterhout? Lees dan verder of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Oosterhout

Groepslessen Oosterhout

Arendse health club in Oosterhout biedt een uitgebreid scala aan gevarieerde groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Oosterhout kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We hebben in totaal meer dan 30 verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer te weten komen over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen Oosterhout

Voedingscoach Oosterhout

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Oosterhout? Bij Arendse health club in Oosterhout kun je werken aan je gezondheid onder deskundige begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, volledig op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Oosterhout

Voordelen van Personal Training 

  • Snelle en Gewenste Resultaten: Onze PT’ers helpen je om je gewenste doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid snel te behalen. 
  • Structuur en Rendement: Je traint planmatig en efficiënt, waardoor je meer rendement uit je trainingen haalt. 
  • Kwaliteit en Veiligheid: Onze trainers waarborgen de juiste uitvoering van oefeningen, wat de kwaliteit en efficiëntie van je trainingen bevordert. 
  • Minder Kans op Blessures: Onder begeleiding van een Personal Trainer is de kans op blessures kleiner. 

Voor wie? 

Onze Personal Training abonnementen zijn ideaal voor iedereen die actief aan specifieke doelen wil werken. Of je nu iemand bent die gemotiveerd wil blijven om fit te blijven, of een topsporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, wij staan klaar om je te begeleiden. Bovendien bieden wij niet alleen begeleiding in je training, maar ook een op maat gemaakt trainingsprogramma en deskundig voedingsadvies om jouw doelstellingen te bereiken. 

Maak een afspraak

Meld je aan voor een Personal Training abonnement in Oosterhout! 

Ervaar de impact van ons Volledige Traject, een Toegewijde Personal Trainer en State-of-the-Art Trainingsfaciliteiten bij Arendse health club Oosterhout Laat ons jouw metgezel zijn op de weg naar een gezonder en fitter leven. Meld je vandaag nog aan! 

Maak een afspraak

Personal trainers

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen