Spring naar content

Racketsport

Sportschool in Oosterhout met een squashbaan? Arendse Health Club Oosterhout beschikt over diverse binnen en buiten racketsportbanen. Het is mogelijk om bij ons een losse baan te huren of een baan vast te leggen voor een langere periode. Lees meer over ons aanbod of reserveer direct een baan.

IMG_4611

Squash 

Bij Arendse Health Club in Oosterhout bieden we alles onder één dak. Naast onze uitgebreide sportschool met wellness, zwembad en fysiotherapie, kun je bij ons ook squash beoefenen. 

Squashen in Oosterhout

Ook in Arendse health club in Oosterhout kun je een professionele squashbaan huren. Huur een losse baan per 45 minuten, kies voor een 12 rittenkaart.  

Tarieven losse baanhuur (per 45 minuten) 

 • Daluren: € 8,75 per persoon 
 • Piekuren: € 10,95 per persoon 
 • 12 rittenkaart: € 189,- 

Reserveren

Racketsport

Contactgegevens:
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
0162 520 346
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:00
Vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag 07:30 – 16:30
Zondag: 08:00 – 14:00

Reserveren

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Squash in Oosterhout

Een balletje slaan op de squashbaan? Dan ben je bij Arendse Health Club Oosterhout aan het juiste adres.
Meer over Squash in Oosterhout

Racketsporten bij Arendse

 • Beste voorzieningen
  Onze tennisbanen hebben modern tapijt waardoor tennissers beter kunnen glijden (voorkomt blessures). Daarnaast zijn we één van de weinige clubs in de regio met binnenbanen voor tennis en padel. Zo kun je het hele jaar door bij ons racketsporten beoefenen. Daarnaast is er een praktisch verhoogd plafond bij de tennis- en padel banen. Uiteraard is er gezellige horeca en zelfs een buitenterras.  
 • Materiaal beschikbaar
  Bij onze club in Oosterhout is het mogelijk om materiaal te huren of te lenen. Squashrackets en ballen kunnen bij ons gratis worden geleend. Padelrackets zijn bij ons te huur. Daarnaast kun je bij ons padelballen kopen.  
 • Diverse baanhuur mogelijkheden
  We bieden diverse baanhuur opties aan voor onze racketsporten. Zo kun je bij ons een baan huren tegen een goedkoper tarief in de daluren. Ook is het mogelijk om een baan voor een langere tijd te huren bijvoorbeeld in de winter-,  zomermaanden of het hele jaar rond.  
 • Speciale regelingen voor sportschoolleden
  Voor onze sportschoolleden hanteren wij speciale tarieven. Zo zijn onze buitentennisbanen en squashbanen in de daluren gratis o.b.v. beschikbaarheid. Je kunt hier echter niet voor reserveren.  
 • Alles onder één dak 
  Onze Health Clubs zijn zeer compleet. Naast racketvelden bieden wij bij onze clubs onder andere ook fitness, groepslessen, personal training, een zwembad met wellness en fysiotherapie. 

Reserveren

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!