Spring naar content

Peuterdans

Onze Peuterdanslessen zijn ontworpen om de allerkleinsten op een speelse en creatieve manier kennis te laten maken met de wereld van dans en beweging. Bij Arendse health club creëren we een veilige en stimulerende omgeving waarin peuters zich vrij kunnen bewegen, hun fantasie kunnen gebruiken en hun eerste stappen kunnen zetten in de wondere wereld van dans.

Peuterdans Arendse health club
Creativiteit
Ritme en muzikaliteit
Coördinatie

Wat is Peuterdans? 

Peuterdans is veel meer dan alleen dansen. Het is een inspirerende ervaring waarin we de allerkleinsten, van ongeveer 2 tot 4 jaar, op een leuke en interactieve manier uitnodigen om hun lichaam en geest te ontdekken. Bij Arendse health club laten we peuters op speelse wijze kennismaken met de wereld van beweging en dans. 

In deze les laten we de kinderen op een creatieve en speelse manier kennis maken met dans. 

De kinderen krijgen dansen aangeleerd op de nieuwste kinderhits van het moment (denk aan muziek uit de Kids Top 20, K3 en Kinderen voor Kinderen). Uiteraard besteden we ook al aandacht aan techniek, houding en motoriek, zodat de kinderen zich verder kunnen ontwikkelen. Plezier en gezelligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste in deze les. 

Tijdens de Peuterdanslessen leren de kleintjes niet alleen eenvoudige dansbewegingen, maar ontwikkelen ze ook hun motorische vaardigheden, coördinatie en creativiteit. De lessen zijn zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan de behoeften van deze jonge dansers, waarbij plezier en spel centraal staan. We stimuleren de peuters om vrijuit te bewegen, te improviseren en hun eigen unieke dansstijl te ontdekken. 

Peuterdans bij Arendse 

We bieden speciale abonnementen voor peuters die één keer per week willen deelnemen aan de peuterdans. 

Peuterdans bij Arendse health club biedt een warme en veilige omgeving waarin peuters zich kunnen uiten en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ouders zijn welkom om de danslessen bij te wonen en te genieten van de vrolijke dansmoves van hun kleintjes. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een waardevolle ervaring die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de peuter. 

Onze ervaren en enthousiaste dansinstructeurs zijn speciaal getraind om de peuters op een betrokken en liefdevolle manier te begeleiden. Elke les is een avontuur op zich, waarin we de peutertjes meenemen in een wereld vol dans, muziek en verbeelding. Van dansen als vrolijke vlinders tot springen als speelse kikkervriendjes, elke week staat er weer een nieuw thema op het programma dat de fantasie van de peuters prikkelt. 

Proefles aanvragen

Peuterdans

Tijdsduur:

30 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Raamsdonksveer

Niveau:

Peuters

Vorm:

Groepsles

Training:

Motorische ontwikkeling, fun, sociale interactie

Abonnement:

Peuterdans abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Voordelen van Peuterdans 

 • Motorische ontwikkeling
  Peuterdans stimuleert de motorische ontwikkeling van peuters door hen te laten springen, draaien, huppelen en bewegen op muziek. Dit helpt bij het verbeteren van hun evenwicht en lichaamsbewustzijn. 
 • Creativiteit en verbeeldingskracht
  Peuterdans geeft peuters de ruimte om hun creativiteit te uiten en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Ze leren hun eigen dansbewegingen te maken en verkennen de magie van expressie door dans. 
 • Sociale interactie
  Tijdens Peuterdans leren peuters samen te dansen en te spelen. Dit bevordert sociale interactie en helpt hen om samen te werken en plezier te hebben met andere kinderen. 
 • Zelfvertrouwen
  Door te dansen en plezier te hebben, ontwikkelen peuters zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Ze voelen zich trots wanneer ze nieuwe dansbewegingen leren en hun prestaties laten zien. 

Meld je peuter aan voor Peuterdans!

Onze Peuterdanslessen zijn een geweldige manier om je peuter kennis te laten maken met dans en beweging op een speelse en betoverende manier. Meld je peuter vandaag nog aan voor Peuterdans en ontdek samen met hen de magie van beweging! 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!