Spring naar content

Climbing & Adventure

Voor de jonge avonturiers hebben we een speciale sportles genaamd Climbing & Adventure. Elke woensdagmiddag kunnen kinderen helemaal losgaan en nieuwe spannende activiteiten ontdekken. Onze wekelijkse terugkerende sportles biedt een gevarieerd programma vol uitdagingen en avontuur, zowel binnen als in de buitenlucht!

Junior climbing & adventure 1
Fysieke kracht en uithoudingsvermogen
Avontuur en uitdaging
Zelfvertrouwen

Wat is Climbing & Adventure? 

Climbing & Adventure is een unieke sportles speciaal ontworpen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Onze instructeurs nemen de kinderen mee op een sportieve reis vol avontuur en plezier. Elke week staat er een ander programma klaar, boordevol leuke en uitdagende activiteiten die de kinderen uitdagen om hun vaardigheden te ontwikkelen. 

Activiteiten: 

 • Wandklimmen: Klim naar grote hoogten en ontdek je klimtalenten. 
 • Boogschieten: Scherp je concentratie en precisie aan met boogschieten. 
 • Bootcamp: Train je uithoudingsvermogen en kracht in uitdagende workouts. 
 • Vlotbouwen: Samenwerking en creativiteit zijn essentieel om een stabiel vlot te bouwen. 
 • Kanoën: Verken het water en geniet van een ontspannen kano-ervaring. 
 • Speurtochten: Ontdek de omgeving met uitdagende speurtochten. 

Climbing & Adventure bij Arendse 

We bieden speciale abonnementen voor jongeren die één keer per week willen deelnemen aan de avontuurlijke en spannende les van Climbing & Adventure. 

In onze veilige en stimulerende omgeving kunnen kinderen niet alleen sporten, maar ook volop plezier hebben. Alle activiteiten, zoals boogschieten en klimmen, vinden plaats op onze eigen locatie. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat elke les leuk en dynamisch is, zodat de kinderen een onvergetelijke en uitdagende ervaring beleven. 

Proefles aanvragen

Climbing & Adventure

Tijdsduur:

60 min

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda

Niveau:

7 t/m 12 jaar

Vorm:

Groepsles

Training:

Conditie, fun en coördinatie

Abonnement:

Climbing & Adventure abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Voordelen van Climbing & Adventure 

 • Fysieke fitheid
  Tijdens Climbing & Adventure worden kinderen allround getraind. De gevarieerde activiteiten stimuleren de ontwikkeling van uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en behendigheid, waardoor ze fysiek sterker en gezonder worden.
   
 • Avontuur en uitdaging
  Deze sportles biedt kinderen een unieke kans om hun grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. De verschillende activiteiten dagen hen uit om nieuwe vaardigheden te ontdekken en hun zelfvertrouwen te vergroten.
   
 • Zelfontplooiing
  Elk kind krijgt de mogelijkheid om zijn of haar unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Climbing & Adventure bevordert de persoonlijke groei van elk kind, ongeacht hun vaardigheidsniveau.
   
 • Plezier en ontspanning
  Tijdens deze sportles staat plezier voorop! Kinderen kunnen zich uitleven en ontspannen in een veilige en ondersteunende omgeving. Het ontdekken van nieuwe activiteiten en avonturen zorgt voor een positieve en energieke sfeer.
   
 • Zelfvertrouwen
  Het overwinnen van uitdagingen en het behalen van persoonlijke doelen versterkt het zelfvertrouwen van de kinderen. Ze ontdekken dat ze meer kunnen dan ze aanvankelijk dachten, wat hun gevoel van eigenwaarde vergroot.
   

Meld je aan voor Climbing & Adventure!

Ben jij klaar voor een avontuurlijke sportles vol uitdagingen en nieuwe ervaringen? Kom dan elke woensdagmiddag naar Climbing & Adventure bij Arendse health club in Breda! Onze enthousiaste instructeurs begeleiden de kinderen met veel plezier naar sportieve hoogtes. Meld je kind aan voor de leukste en spannendste sportles en laat ze een wereld vol avontuur ontdekken! 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!