Spring naar content

Groepslessen in Raamsdonksveer

Arendse health club in Raamsdonksveer heeft een uitgebreid assortiment van gevarieerde groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Raamsdonksveer kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We bieden in totaal meer dan 30 verschillende groepslessen aan. Wil je meer te weten komen over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.

IMG_3936

Groepslessenaanbod in Raamsdonksveer 

Bij Arendse health club in Raamsdonksveer vinden we het cruciaal dat onze groepslessen voor iedereen toegankelijk zijn. We streven ernaar sporten laagdrempelig te maken, ongeacht je fysieke gesteldheid of leeftijd. Daarom bieden we een gevarieerd aanbod aan groepslessen, geschikt voor zowel jong als oud, beginners en ervaren sporters. Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid en blijven zich voortdurend bijscholen om topkwaliteit lessen te kunnen verzorgen. Bovendien zijn ze altijd beschikbaar om advies te geven en te begeleiden. Hieronder vind je een overzicht van onze groepslessen in Raamsdonksveer. 

Groepslessen in Raamsdonksveer

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Kies op welke locatie je het rooster wilt bekijken!

Rooster bekijken

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Overige faciliteiten voor fitnessabonnees

Rondleiding inplannen

Groepsles rooster 

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club in Raamsdonksveer? Bekijk dan direct het rooster van Raamsdonksveer. 

Rooster bekijken

Groepslesdocenten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!