Spring naar content

Peutergym

Peutergym gaat verder dan alleen bewegen. Het is een avontuurlijke ontdekkingsreis waarin peuters spelenderwijs hun lichaam en zintuigen verkennen. Tijdens deze sessies kunnen peuters hun overvloedige energie kwijt, werken aan hun motorische vaardigheden en plezier beleven aan het samenspelen met andere kinderen. En het beste van alles is dat jouw meubels ongeschonden blijven!

20230214_100357

Wat is Peutergym? 

Peutergym is een energieke en leuke les van 30 minuten, speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Dit speelse bewegingsavontuur is de ideale voorbereiding op de gymlessen die jouw kind later op school zal krijgen. 

Tijdens Peutergym worden kleintjes uitgedaagd met een gevarieerd programma vol bewegingsspelletjes, klim- en klauteroefeningen en spannende parcoursen. Terwijl ze springen, rennen, rollen, klimmen, balanceren en spelen met verschillende attributen, ontwikkelen ze op een speelse wijze hun motorische vaardigheden en ontdekken ze hun eigen lichaam en zintuigen. 

Peutergym is niet alleen een moment van beweging, maar ook een gelegenheid waarin sociale vaardigheden worden aangemoedigd. Terwijl de peuters samen spelen, leren ze delen, samenwerken en wachten op hun beurt. Deze waardevolle ervaringen dragen bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het vergroten van zelfvertrouwen. 

Proefles aanvragen

Peutergym

Tijdsduur:

30 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg

Niveau:

Peuter

Vorm:

Groepsles

Training:

Motorische ontwikkeling, fun, sociale interactie

Abonnement:

Peutergym abonnement, familieabonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Peutergym bij Arendse health club Dongen 

Peutergym is een energieke en leuke les van 30 minuten, speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Deze speelse bewegingsavonturen zijn de ideale voorbereiding op de gymlessen die jouw kind later op school zal krijgen. 

Tijdens Peutergym worden kleintjes uitgedaagd met een gevarieerd programma vol bewegingsspelletjes, klim- en klauteroefeningen, en spannende parcoursen. Terwijl ze springen, rennen, rollen, klimmen, balanceren en spelen met verschillende attributen, ontwikkelen ze op een speelse wijze hun motorische vaardigheden en ontdekken ze hun eigen lichaam en zintuigen. 

Maar Peutergym is meer dan alleen bewegen; het is ook een kans om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Terwijl de peuters samen spelen, leren ze delen, samenwerken en wachten op hun beurt. Deze waardevolle ervaringen dragen bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden en vergroten het zelfvertrouwen van jouw kind. 

 Voordelen van Peutergym 

  • Motorische ontwikkeling: Peutergym stimuleert de ontwikkeling van grove en fijne motoriek bij peuters. Ze leren klimmen, springen, balanceren en andere bewegingen die essentieel zijn voor hun groei en ontwikkeling. 
  • Coördinatie en evenwicht: Door de verscheidenheid aan bewegingsactiviteiten in de Peutergym-sessies verbeteren peuters hun coördinatie en evenwicht. Dit helpt hen bij het ontwikkelen van lichaamscontrole en zelfvertrouwen. 
  • Samen spelen: In Peutergym leren peuters samen te spelen en te bewegen. Dit bevordert sociale interactie en helpt hen om samen te werken met andere kinderen. 
  • Zelfvertrouwen: Peutergym is een geweldige manier voor peuters om succeservaringen op te doen. Ze worden aangemoedigd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun prestaties te vieren, wat hun zelfvertrouwen vergroot. 

Proefles aanvragen

 Meld je peuter aan voor Peutergym in Dongen! 

Onze Peutergymlessen bieden een speelse en dynamische omgeving waarin peuters kunnen ontdekken, bewegen en plezier kunnen maken. Schrijf je peuter in voor Peutergym en laat ze genieten van een energiek en avontuurlijk bewegingsprogramma! 

Proefles aanvragen