Spring naar content

Spinning in Breda

Wil je op een effectieve manier calorieën verbranden en tegelijkertijd je uithoudingsvermogen verbeteren? Dan is spinning dé keuze voor jou! Bij Arendse health club Breda bieden we de ultieme spinning workout, geschikt voor alle fitnessniveaus. In onze sfeervolle spinningstudio fiets je op opzwepende muziek, begeleid door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat jij het maximale uit je spinningles haalt!

spinning breda

Wat is Spinning? 

Spinning is een indoor cycle workout waarbij je onder begeleiding van een instructeur verschillende ritmes en tempo’s ervaart om de training uitdagend en gevarieerd te maken. Dit alles gebeurt op energieke muziek die de sfeer erin brengt. Onze instructeur zal je aanmoedigen om afwisselend te staan, zodat je kunt klimmen of sprinten, om zo het maximale uit je training te halen en je hartslag te verhogen terwijl je je beenspieren traint. 

Voordelen van Spinning 

 • Geschikt voor alle niveaus: Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde wielrenner die het hele jaar door wil trainen, bij ons ben je aan het juiste adres. 
 • Laag risico op blessures: Onze spinningfietsen zijn ontworpen om jouw lichaam te ondersteunen en blessures te voorkomen. 
 • Calorieverbranding: Met spinning kun je tot wel 500 calorieën per uur verbranden. 
 • Prestaties bijhouden: Je kunt je prestaties eenvoudig volgen en opslaan op je smartphone. 

Proefles aanvragen

Spinning in Breda

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Spinning bij Arendse Health Club Breda 

Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen niveau moet kunnen trainen. Of je nu nieuw bent in spinning of een ervaren wielrenner bent, bij ons ben je welkom.  

 • Kaiser M3i spinningfietsen
  We werken met speciale spinningfietsen waarmee we lessen op basis van vermogen kunnen geven. Je hartslag en prestaties kun je nauwlettend volgen. Onze Kaiser M3i spinningfietsen maken het verschil, omdat ze lessen op basis van vermogen mogelijk maken. Dit geeft je spinningles een persoonlijk en doelgericht karakter. Bovendien kun je je prestaties gemakkelijk volgen en analyseren op je smartphone. 
 • Trainen op Vermogen
  Bij onze spinning workouts train je op vermogen, wat betekent dat je op kracht traint, in combinatie met je persoonlijke hartslag en de cadans die past bij je trainingsdoel (kracht, klimmen, tempo rijden, sprinten). Dit maakt je training meetbaar, voelbaar en uitdagend. Door op vermogen te trainen, krijg je meer inzicht in je prestaties en train je effectiever. 
 • Enthousiaste Instructeurs
  Onze instructeurs staan klaar om jou te begeleiden en het maximale uit jezelf te halen. Elke instructeur creëert zijn of haar eigen les, wat betekent dat elke workout uniek is. Ze zijn allemaal gek op muziek en brengen de juiste sfeer in de studio. Bovendien hebben al onze instructeurs ruime ervaring en staan ze klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Samen zorgen we voor een top workout! 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor spinning in Breda 

Stap in het wiel van de opwinding en ontdek de kracht van spinning bij Arendse Health Club Breda! Hier krijg je de kans om je conditie naar een hoger niveau te tillen, calorieën te verbranden en je prestaties te optimaliseren. Onze spinninglessen zijn ontworpen om jou het meeste uit jezelf te laten halen en een energieke fitnesservaring te bieden. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en laat de pedalen draaien naar een gezondere versie van jezelf! 

Proefles aanvragen