Spring naar content

Personal training in Tilburg

Ben je op zoek naar een effectieve en gedreven aanpak om aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen te werken? Overweeg dan een Personal Training abonnement bij Arendse health club Tilburg! Onze ervaren Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en blijvend succes.

Personal training - Arendse

Wat kan je verwachten?

Onze Personal Training begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw huidige situatie en doelen in kaart brengen. Daarna creëren we een plan met vaste trainingsdagen en -tijden. Dit traject bestaat uit meerdere fasen: 

  • Foundation Fase 
  • Build Fase 
  • Burn Fase 
  • Boost Fase 

Na drie maanden evalueren we en herhalen we het proces. Elke fase is van vitaal belang voor het bereiken van jouw doelen, dus er worden geen stappen overgeslagen. Onze trainingen zijn flexibel en op maat gemaakt, ongeacht in welke fase je je bevindt. Bovendien, bij mooi weer, hebben we zelfs de mogelijkheid om buiten te trainen! 

Maak een afspraak

Personal Training bij Arendse health club Tilburg 

Onze Personal Training abonnementen bieden een uitgebreid programma met diverse stappen, zorgvuldig ontworpen om optimale en blijvende resultaten te behalen. Elk abonnement omvat standaard een regulier sportabonnement en één uur Personal Training per week. Als je behoefte hebt aan meer begeleiding, is het ook mogelijk om het aantal uren Personal Training per week uit te breiden. 

Bij Arendse health club Tilburg gaan onze Personal Training abonnementen verder dan alleen wekelijkse sessies. Ze zijn ontwikkeld als gestructureerde trajecten om jouw fitnessdoelen effectief en op de lange termijn te verwezenlijken. Tijdens dit traject doorloop je verschillende stappen die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. 

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom word je bij ons gekoppeld aan één vaste, hoogopgeleide Personal Trainer gedurende de gehele abonnementsperiode. Deze toegewijde professional staat altijd aan jouw zijde om je te ondersteunen, te motiveren en te coachen. Ze nemen de tijd om jouw behoeften en voorkeuren grondig te begrijpen, zodat de trainingen volledig kunnen worden afgestemd op wat het beste bij jou past. 

Onze club beschikt over moderne trainingsruimtes met hoogwaardige Technogym fitnessapparatuur. Tijdens jouw Personal Training sessies maak je gebruik van deze moderne faciliteiten. Daarnaast krijg je hiermee de kans om ook zelfstandig te sporten buiten de PT-sessies, waardoor je het maximale uit jezelf kunt halen, zowel tijdens de begeleide trainingen als tijdens je eigen workouts. 

Maak een afspraak

Personal training in Tilburg

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg
info@arendse.pk2.pageking.dev
013 744 0386

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Tilburg

Fitness in Tilburg Centrum? Arendse health club is dé sportschool voor Tilburg en omgeving. In onze Tilburg-vestiging vind je een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Hier staat niet alleen de nieuwste Technogym fitnessapparatuur tot je beschikking, maar bieden we ook BIOCIRCUIT training, personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning, en leefstijl aan. Ons deskundige team in Tilburg staat klaar om je te helpen jouw sportieve doelen te bereiken. Ontdek meer over onze fitnessmogelijkheden in Tilburg of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Tilburg

Groepslessen Tilburg

Arendse health club in Tilburg biedt een divers scala aan groepslessen die geschikt zijn voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Tilburg kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte en functionele trainingsruimte. Er zijn in totaal meer dan 15 verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer informatie over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Bezoek onze groepslessenpagina voor meer details.
Meer over Groepslessen Tilburg

Voedingscoach Tilburg

Ben je op zoek naar een voedingscoach of diëtist in het centrum van Tilburg? Bij de Arendse health club in Tilburg kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Tilburg

Voordelen van Personal Training 

  • Snelle en Gewenste Resultaten: Onze PT’ers helpen je om je gewenste doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid snel te behalen. 
  • Structuur en Rendement: Je traint planmatig en efficiënt, waardoor je meer rendement uit je trainingen haalt. 
  • Kwaliteit en Veiligheid: Onze trainers waarborgen de juiste uitvoering van oefeningen, wat de kwaliteit en efficiëntie van je trainingen bevordert. 
  • Minder Kans op Blessures: Onder begeleiding van een Personal Trainer is de kans op blessures kleiner. 

Voor wie? 

Onze Personal Training abonnementen zijn ideaal voor iedereen die actief aan specifieke doelen wil werken. Of je nu iemand bent die gemotiveerd wil blijven om fit te blijven, of een topsporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, wij staan klaar om je te begeleiden. Bovendien bieden wij niet alleen begeleiding in je training, maar ook een op maat gemaakt trainingsprogramma en deskundig voedingsadvies om jouw doelstellingen te bereiken. 

Maak een afspraak

Meld je aan voor een Personal Training abonnement in Tilburg! 

Ervaar de impact van ons Volledige Traject, een Toegewijde Personal Trainer en State-of-the-Art Trainingsfaciliteiten bij Arendse health club Tilburg. Laat ons jouw metgezel zijn op de weg naar een gezonder en fitter leven. Meld je vandaag nog aan! 

Maak een afspraak

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen