Spring naar content

Fitness Tilburg

Fitness in Tilburg Centrum? Arendse health club is dé sportschool voor Tilburg en omgeving. In onze Tilburg-vestiging vind je een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Hier staat niet alleen de nieuwste Technogym fitnessapparatuur tot je beschikking, maar bieden we ook BIOCIRCUIT training, personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning, en leefstijl aan. Ons deskundige team in Tilburg staat klaar om je te helpen jouw sportieve doelen te bereiken. Ontdek meer over onze fitnessmogelijkheden in Tilburg of plan direct een persoonlijke rondleiding in!

naamloos-1-9

Fitness workout 

Bij Arense health club in Tilburg helpen wij jou bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Of het nu gaat om afvallen, shaping, kracht en spieropbouw of conditieverbetering. Naast een vrije fitness (vrij gebruik van onze fitnessapparatuur), kun je ook gebruikmaken maken een op maat gemaakt BIOCIRCUIT programma. Daarnaast staan er ook Personal Trainers of Lifestyle Coaches voor je klaar. 

Fitness apparatuur Arendse health club 

Bij Arendse health club in Tilburg werken we met de nieuwste en meest geavanceerde fitnessapparatuur van Technogym. In al onze vestigingen vind je een uitgebreid aanbod aan cardio- en krachtapparatuur, waaronder crosstrainers, professionele loopbanden, hometrainers, roeimachines, fitnessbanken, halters, buik- en beentrainers, en nog veel meer. Onze fitnessruimte biedt de mogelijkheid om alle spiergroepen te trainen. 

Fitness Tilburg

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg
info@arendse.pk2.pageking.dev
013 744 0386

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

BIOCIRCUIT

Maak kennis met de fitness van de toekomst: BIOCIRCUIT. Met slechts twee keer per week een half uurtje trainen, kun je superfit worden. BIOCIRCUIT is geschikt voor iedere soort sporter en biedt een training op maat om snel je fitnessdoelen te bereiken.
Meer over BIOCIRCUIT
Personal training - Arendse

Personal training in Tilburg

Ben je op zoek naar een effectieve en gedreven aanpak om aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen te werken? Overweeg dan een Personal Training abonnement bij Arendse health club Tilburg! Onze ervaren Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en blijvend succes.
Meer over Personal training in Tilburg

Voedingscoach Tilburg

Ben je op zoek naar een voedingscoach of diëtist in het centrum van Tilburg? Bij de Arendse health club in Tilburg kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Tilburg

Fitness bij Arendse health club in Tilburg 

 • Professionele fitnessapparatuur
  Al onze fitness apparatuur is van de hoogste kwaliteit. We werken met het merk Technogym, welke uitsluitend professionele fitness apparaten biedt. Daarnaast bieden wij een breed scala aan fitnessapparatuur, waaronder cardio-apparaten, krachttrainingsapparatuur, een BIOCIRCUIT en functionele trainingszones. Dit stelt leden in staat om een gevarieerde en uitgebalanceerde training routine te hebben.
 • Persoonlijke digitale trainingsomgeving
  Al onze leden hebben een persoonlijke (digitale) trainingsomgeving, genaamd Mywellness. In deze omgeving kun je onder andere je prestaties en metingen inzien, handmatig oefeningen toevoegen, je programma zelf aanpassen en koppelingen leggen met sportapps. Daarnaast kun je bijhouden hoeveel MOVES je maakt en of je je doelen haalt.
 • Uitgebreide faciliteiten 
  Naast onze fitness faciliteiten bieden wij ook andere voorzieningen. Iedere Arendse health club heeft een loungebar om een gezellig drankje te doen na een workout. Ook beschikken sommige Arendse health club-locaties over een kinderopvang.  Tevens zijn er diverse locaties met extra wellness voorzieningen, zoals zwembaden, sauna’s en stoombaden. Dit helpt om te ontspannen en te herstellen na een intensieve trainingssessie.
 • Sociale sportomgeving 
  Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier bij ons kan komen sporten. Arendse health club biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen trainen en elkaar aanmoedigen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Rondleiding inplannen

Overige faciliteiten voor fitness abonnees 

 • Groepslessen
  We hebben een ruime aanbod aan groepslessen in Tilburg zoals Zumba, spinning Xcore, yoga en HIIT. Deze groepslessen zijn gratis te volgen voor fitness abonnees. 
 • Wellness
  Onze club in Tilburg beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Het gebruik van de wellness is gratis voor onze leden. Zo kun je heerlijk ontspannen na een flinke workout. 

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Tilburg!

Fitness abonnement en tarieven 

Arendse health club biedt verschillende lidmaatschap opties die passen bij verschillende budgetten en behoeften, waaronder korte termijn- en lange termijn abonnementen, studenten- en seniorenkortingen, en gezin lidmaatschappen. Bekijk direct onze abonnementen en tarieven of plan een persoonlijke rondleiding.   

Rondleiding inplannen

 

Openingstijden en rooster 

Bekijk het rooster met alle fitnesstijden van onze Arendse health club in Tilburg.

Bekijk het rooster

Fitness instructeurs

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!