Spring naar content

Voedingscoach Tilburg

Ben je op zoek naar een voedingscoach of diëtist in het centrum van Tilburg? Bij de Arendse health club in Tilburg kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.

Voedingscoach 2
Individueel voedingsadvies
Persoonlijk digitale coaching
Gezondere leefstijl
Gediplomeerde voedingscoaches

Voeding en diëtetiek 

Binnen de Arendse health clubs bieden we via onze dochteronderneming Fysiomore diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan met een voedingscoach. Onze voedingscoaches hebben verschillende specialisaties. Zo kunnen onze gewichtsconsulenten je begeleiden bij gewichtsverlies, terwijl onze (sport)diëtisten je kunnen voorzien van algemeen voedingsadvies. Daarnaast hebben we in Tilburg ook gespecialiseerde kinderdiëtisten beschikbaar. 

Voedingscoach Tilburg

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg
info@arendse.pk2.pageking.dev
013 744 0386

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Tanita weegschaal - Arendse

Gewichtsconsulent

Wil je een gezond gewicht bereiken? Dan is de begeleiding van een gewichtsconsulent de manier om dat te behalen. Een gewichtsconsulent is opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen tot een BMI van 30 te begeleiden.
Meer over Gewichtsconsulent

Diëtetiek

Ben jij op zoek naar een diëtist? Bij Arendse health club staan onze deskundige diëtisten klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Wil je werken aan je gezondheidsdoelen? Plan nu een afspraak in en zet die eerste stap naar een betere jij.
Meer over Diëtetiek

Kinderdiëtist

Bij Arendse health club hebben we gekwalificeerde kinderdiëtisten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen en hun ouders bij voedingsgerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om gewichtsproblemen, voedselovergevoeligheid, buikklachten, of andere voedingsproblemen, onze kinderdiëtisten staan klaar om te helpen.
Meer over Kinderdiëtist

Bewegingsprogramma’s in Tilburg 

Ook bieden we binnen onze Health Club in Tilburg ook twee bewegingsprogramma’s aan. Namelijk het Junior Lifestyle Programma en Nederland in beweging.  

Junior lifestyle program 

Het Junior Lifestyle Program (JLP) is een traject van 12 maanden dat zich richt op kinderen met overgewicht van 6 t/m 16 jaar. Het programma is ontworpen om kinderen te helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen. Door middel van leuke activiteiten, educatieve content en beweging wordt aandacht besteed aan voeding, lichaamsbeweging en welzijn. Tijdens dit traject krijgen kinderen begeleiding van een beweegcoach en een diëtist. Lees direct meer over het Junior Lifestyle Program.

Meer informatie

Nederland in beweging 

Nederland in Beweging is een cursus gericht op mensen met ernstig overgewicht en/of diabetes. Tijdens dit programma word je begeleid door een beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut. Samen ga je aan de slag om structureel je levensstijl te verbeteren middels concrete oefeningen en gezondheidstips. Lees direct meer over Nederland in Beweging. 

Meer informatie

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda