Spring naar content

Groepslessen Tilburg

Arendse health club in Tilburg biedt een divers scala aan groepslessen die geschikt zijn voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Tilburg kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte en functionele trainingsruimte. Er zijn in totaal meer dan 15 verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer informatie over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Bezoek onze groepslessenpagina voor meer details.

20230210_111256

Groepslessenaanbod in Tilburg 

Bij Arendse health club in Tilburg staat toegankelijkheid voorop. We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan onze groepslessen, ongeacht je fysieke gesteldheid of leeftijd. Daarom bieden we in onze Health Club in Tilburg groepslessen aan die geschikt zijn voor zowel jong als oud, beginners en ervaren sporters. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en blijven zich voortdurend bijscholen, zodat we altijd hoogwaardige lessen kunnen aanbieden. Bovendien staan onze instructeurs altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden. Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod aan groepslessen in Tilburg. 

Groepslessen Tilburg

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Kies op welke locatie je het rooster wilt bekijken!

Rooster bekijken

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Overige faciliteiten voor fitnessabonnees

Rondleiding inplannen

Groepsles rooster 

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club in Tilburg? Bekijk dan direct het rooster van Tilburg. 

Rooster bekijken

Groepslesdocenten

bol_strepen

Meer informatie per locatie 

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!