Spring naar content

Power Boxing Breda

Ben je op zoek naar een energieke en uitdagende manier om je fitheid te verbeteren? Bij ons in Breda hebben we groeples Power boxing. Onder leiding van ervaren instructeurs, in een motiverende omgeving en geschikt voor alle fitnessniveaus, biedt onze Power Boxing-les een opwindende manier om fit te worden, stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.

boxing arendse
Stress verminderen
Volledige lichaamstraining
Coördinatie

Wat is Power Boxing?

Power Boxing, ook wel bekend als boksen, is een dynamische en gevarieerde vorm van training waarbij je werkt aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en reactievermogen. Het is niet alleen fysiek uitdagend, maar ook mentaal stimulerend. In onze Power Boxing groepsles combineren we bokstechnieken met kracht- en cardio-oefeningen om een intensieve en veelzijdige workout te creëren. 

Tijdens de Power Boxing groepsles leer je de basis bokstechnieken, zoals stoten, combinaties maken en verdedigingstechnieken toepassen. De les bestaat uit verschillende trainingsonderdelen. Je begint met een warming-up om je lichaam op te warmen en je hartslag te verhogen. Vervolgens ga je aan de slag met bokstechnieken, waarbij je stoten en combinaties traint op bokszakken, focus pads of door partneroefeningen. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van kracht in je bovenlichaam, maar verbetert ook je coördinatie, snelheid en reactievermogen. 

Proefles aanvragen

Power Boxing Breda

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Power Boxing bij Arendse health club Breda

Leden van Arendse health club in Breda kunnen onbeperkt deelnemen aan onze opwindende Power Boxing groepslessen. Tijdens deze lessen maken we gebruik van verschillende materialen, zoals bokszakken en pads, om een effectieve en uitdagende workout te bieden. Hoewel we bokshandschoenen te leen hebben, raden we aan om je eigen handschoenen mee te nemen voor een persoonlijke pasvorm. Onze professionele en enthousiaste instructeurs zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je het maximale uit elke les haalt. 

Voordelen van Power Boxing 

  • Verbeterde Conditiestatus: Power Boxing biedt een uiterst effectieve cardiotraining. Met intense bewegingen en intervaltraining verhoog je je hartslag, verbeter je je uithoudingsvermogen en verbrand je calorieën. Het is een geweldige manier om je conditie naar een hoger niveau te tillen. 
  • Kracht en Spieropbouw: Power Boxing is niet alleen gunstig voor je hart en longen, maar ook voor je spieren. De verschillende stoot- en traptechnieken activeren diverse spiergroepen in je armen, benen, core en rug, waardoor je kracht opbouwt en je spieren verstevigt en vormgeeft. 
  • Stressverlichting: Power Boxing is een uitstekende manier om stress en spanning los te laten. Door je volledig te concentreren op de training en je energie te richten, zul je merken dat je je na elke les ontspannen en verfrist voelt. Het is een geweldige uitlaatklep voor de eisen van het dagelijkse leven. 
  • Zelfvertrouwen en Zelfverdediging: Het aanleren van bokstechnieken en het ontwikkelen van je fysieke vaardigheden dragen bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen. Bovendien biedt het beheersen van bokstechnieken je een basis voor zelfverdediging, mocht dit ooit nodig zijn. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor een groepsles Power Boxing in Breda! 

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te profiteren van de voordelen van onze Power Boxing groepsles? Schrijf je nu in voor een gratis proefles. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. 

Proefles aanvragen