Spring naar content

Spinning in Tilburg

Ben je op zoek naar een effectieve manier om calorieën te verbranden en je uithoudingsvermogen te verbeteren? Spinning is het antwoord! Bij Arendse Health Club Tilburg bieden we jou de ultieme spinning workout, geschikt voor ieder fitnessniveau. In onze inspirerende spinningstudio geniet je van opzwepende muziek terwijl ervaren instructeurs je begeleiden om het maximale uit je spinning les te halen!

ArendseTilburg8
Geschikt voor alle niveaus
Laag risico op blessures tot 500 calorieën per uur
Prestaties opslaan op smartphone

Wat is Spinning? 

Spinning is een indoor cycle workout waarbij je onder begeleiding van een instructeur verschillende ritmes en tempo’s ervaart om de training uitdagend en gevarieerd te maken. Dit alles gebeurt op energieke muziek die de sfeer erin brengt. Onze instructeur zal je aanmoedigen om afwisselend te staan, zodat je kunt klimmen of sprinten, om zo het maximale uit je training te halen en je hartslag te verhogen terwijl je je beenspieren traint. 

Voordelen van Spinning 

 • Geschikt voor alle niveaus: Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde wielrenner die het hele jaar door wil trainen, bij ons ben je aan het juiste adres. 
 • Laag risico op blessures: Onze spinningfietsen zijn ontworpen om jouw lichaam te ondersteunen en blessures te voorkomen.
 • Calorieverbranding: Met spinning kun je tot wel 500 calorieën per uur verbranden. 
 • Prestaties bijhouden: Je kunt je prestaties eenvoudig volgen en opslaan op je smartphone. 

Proefles aanvragen

Spinning in Tilburg

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Rooster

Locaties:

Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Spieropbouw, uithoudingsvermogen

Abonnement:

Valt binnen het regulieren abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Spinning bij Arendse Health Club Tilburg 

Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen niveau moet kunnen trainen. Of je nu nieuw bent in spinning of een ervaren wielrenner bent, bij ons ben je welkom.  

 • Kaiser M3i spinningfietsen
  We werken met speciale spinningfietsen waarmee we lessen op basis van vermogen kunnen geven. Je hartslag en prestaties kun je nauwlettend volgen. Onze Kaiser M3i spinningfietsen maken het verschil, omdat ze lessen op basis van vermogen mogelijk maken. Dit geeft je spinningles een persoonlijk en doelgericht karakter. Bovendien kun je je prestaties gemakkelijk volgen en analyseren op je smartphone. 
 • Trainen op Vermogen
  Bij onze spinning workouts train je op vermogen, wat betekent dat je op kracht traint, in combinatie met je persoonlijke hartslag en de cadans die past bij je trainingsdoel (kracht, klimmen, tempo rijden, sprinten). Dit maakt je training meetbaar, voelbaar en uitdagend. Door op vermogen te trainen, krijg je meer inzicht in je prestaties en train je effectiever. 
 • Enthousiaste Instructeurs
  Onze instructeurs staan klaar om jou te begeleiden en het maximale uit jezelf te halen. Elke instructeur creëert zijn of haar eigen les, wat betekent dat elke workout uniek is. Ze zijn allemaal gek op muziek en brengen de juiste sfeer in de studio. Bovendien hebben al onze instructeurs ruime ervaring en staan ze klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Samen zorgen we voor een top workout! 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor spinning in Tilburg 

Stap binnen in de wereld van spinning bij Arendse Health Club Tilburg en ontdek hoe je jouw conditie kunt versterken, calorieën kunt verbranden en je prestaties kunt optimaliseren! Onze spinninglessen zijn ontworpen om je het maximale uit elke trainingssessie te laten halen. Aarzel niet langer en meld je vandaag nog aan om deel te nemen aan deze energieke fitnesservaring!

Proefles aanvragen