Spring naar content

Functional Cross in Tilburg

Ontdek Functional Cross, een van de zes functionele lessen die wij in Tilburg aanbieden, naast Functional Move, Functional Core, Functional Boxing en Senioren Fit. Functional Cross is een dynamische circuittraining waarbij je zes intensieve oefeningen uitvoert die je hele lichaam aanspreken. Ben je klaar voor een uitdagende workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles!

20230210_094405
Functionele ruimte
Functionele kracht verhogen
Geschikt voor alle niveaus
Professionele begeleiding

Wat is Functional Cross? 

Functional Cross is een dynamische circuittraining van 30 minuten waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert. Bij Functional Cross werk je 60 seconden aan elke oefening voordat je doorgaat naar de volgende. In deze intensieve les train je alle belangrijke spiergroepen, van je benen en billen tot je rug en armen. Terwijl Functional Cross en Functional Move op elkaar lijken, biedt Cross een hogere trainingsintensiteit met minder rusttijd tussen de oefeningen. Deze uitdagende workout is perfect voor deelnemers die hun fitnessdoelen naar een hoger niveau willen tillen. 

Elke maand vernieuwen we de training, waardoor de lessen altijd fris en uitdagend blijven. Onze groepen zijn klein, met maximaal 12 deelnemers, waardoor de instructeur meer persoonlijke aandacht kan geven, de begeleiding kan optimaliseren en de juiste uitvoering van de oefeningen kan waarborgen. 

Proefles aanvragen

Functional Cross in Tilburg

Tijdsduur:

30 minuten

Wanneer:

Rooster

Locaties:

Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg en Lage Zwaluwe

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Kleinere groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie, coördinatie, balans

Abonnement:

Valt binnen het regulieren abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Functional Cross bij Arendse Tilburg 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze spannende lessen in Tilburg We introduceren maandelijks nieuwe oefeningen om de lessen leuk en uitdagend te houden. 

 • Functionele ruimte
  Bij Arendse Tilburg hebben we een speciale functionele ruimte gecreëerd om de beste trainingservaring te bieden. Deze ruimte is uitgerust met alle benodigde apparatuur en materialen voor een effectieve trainingssessie. De ruimte is te vinden in de fitnessruimte. Naast het deelnemen aan lessen kan de functionele ruimte ook worden gebruikt voor individuele trainingssessies. 
 • Functionele kracht verhogen
  Functional Cross richt zich op bewegingen die relevant zijn voor het dagelijks leven, zoals tillen, duwen, trekken en springen. Dit ontwikkelt kracht die je kunt toepassen in je dagelijks leven en andere sporten. Daarnaast maak je gebruik van gewichten en krachtoefeningen zoals squats, deadlifts en push-ups, waardoor je kracht en spiermassa opbouwt. 
 • Geschikt voor alle niveaus
  Onze functionele lessen zijn geschikt voor alle niveaus, ongeacht je ervaring. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met functionele training, of een gevorderde sporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen. Functional Cross is geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt en graag zijn grenzen verlegt. 
 • Professionele begeleiding
  Bij Arendse hechten we veel waarde aan professionele begeleiding. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en deskundig op het gebied van functionele training. Ze zorgen ervoor dat je tijdens Functional Cross de juiste techniek gebruikt. Ze bieden individuele aanwijzingen, ondersteuning en stimuleren je om je grenzen te verleggen. Met hun expertise helpen ze je om de oefeningen correct uit te voeren, wat het risico op blessures minimaliseert en maximale resultaten oplevert. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor Functional Cross in Tilburg 

Ben je op zoek naar een uitdagende workout waarbij je je grenzen kunt verleggen? Aarzel niet en schrijf je in voor een proefles Functional Cross in Dongen. Ontdek de kracht van deze intensieve training en ervaar wat het voor jou kan betekenen! 

Proefles aanvragen

Functional Cross in Tilburg specialisten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda