Spring naar content

Zumba Breda

Zumba is niet zomaar een workout; het is een feest! Bij Arendse Health Club in Breda bieden we Zumba-lessen die niet alleen effectief zijn om fit te worden, maar ook ontzettend leuk om te doen. Ben je klaar om het zelf te ervaren? Schrijf je dan nu in voor een gratis Zumba les.

Zumba arendse

Wat is Zumba? 

Zumba is een bruisende en energieke workout op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek, waarbij dansbewegingen samensmelten met fitnessoefeningen. Het is een combinatie van dans en fitness, speciaal ontworpen om je in vorm te brengen en tegelijkertijd plezier te hebben. De choreografie is eenvoudig en makkelijk te volgen, zodat je snel kunt meedoen en kunt genieten van de vrolijke sfeer. 

Tijdens onze Zumba-lessen gebruiken we verschillende dansstijlen, waaronder Salsa, Merengue en Reggaeton. Elke les is een dynamische mix van ritmische bewegingen en cardio-oefeningen die je hele lichaam aanspreken. Hier train je niet alleen je lichaam, maar bouw je ook aan je uithoudingsvermogen en verbrand je calorieën. Het dansen brengt je zo in vervoering door de muziek en de positieve groepssfeer dat je bijna vergeet dat je aan het sporten bent. 

Proefles aanvragen

Zumba Breda

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Zumba bij Arendse health club Breda 

Leden van Arendse Health Club in Breda kunnen onbeperkt Zumba dansen op verschillende locaties. Onze Zumba-lessen zijn allesbehalve saai, omdat we wekelijks verschillende Zumba-stijlen aanbieden. 

  • Een Feest voor Lichaam en Geest
    Bij Arendse is Zumba altijd een feest, waarbij de oefeningen salsa- en hiphopbewegingen bevatten. Deze groepsles kan helpen om stress te verminderen omdat Zumba werkt als een vorm van afleiding en endorfine vrijkomt, het gelukshormoon dat stress vermindert. Bovendien zijn Zumba-lessen gezellige groepslessen met veel sociale interactie. Dit draagt bij aan de verbetering van je mentale welzijn en vergroot je motivatie. Met al deze positieve effecten zorgt Zumba ervoor dat sporten leuk blijft. 
  • Geschikt voor Alle Niveaus
    Onze Zumba-lessen zijn niet alleen geschikt voor dansliefhebbers, maar voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken. Of je nu een beginner bent of al meer ervaren, bij ons kun je altijd terecht. We zorgen ervoor dat de bewegingen eenvoudig te volgen zijn, zelfs als je geen danservaring hebt. Onze instructeurs staan klaar om je te helpen en advies te geven, zodat je het beste uit je Zumba-les kunt halen. 
  • Enthousiaste Instructeurs
    Onze instructeurs zijn enthousiast en professioneel, en ze zorgen ervoor dat elke Zumba-les een feest is. Ze weten precies hoe ze je kunnen motiveren en uitdagen, zodat je altijd met een voldaan gevoel naar huis gaat. Ze zijn er om je te helpen en advies te geven, zodat je het maximale uit je Zumba-les kunt halen. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor Zumba in Breda! 

Wil je de vreugde van Zumba bij Arendse Health Club in Breda ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze groepsles voor jou kan betekenen. Of je nu wilt werken aan een strakker lichaam of gewoon wilt genieten van een feestelijke workout, Zumba is de ideale keuze. 

Proefles aanvragen