Spring naar content

Power Boxing in Dongen

Zoek je een energieke en uitdagende manier om je fitheid te verbeteren? In Dongen bieden wij boksgroepslessen aan, Power Boxing. Onder begeleiding van ervaren instructeurs, in een inspirerende omgeving en geschikt voor alle fitnessniveaus, biedt onze boksles een opwindende mogelijkheid om aan je fitheid te werken, stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.

20220408_103738-01
Stress verminderen
Volledige lichaamstraining
Coördinatie

Wat is Power Boxing? 

Power Boxing, ook wel boksen genoemd, is een dynamische en gevarieerde trainingsvorm die gericht is op het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en reactievermogen. Het is niet alleen fysiek uitdagend, maar daagt ook mentaal uit. In onze Power Boxing-groepsles combineren we bokstechnieken met kracht- en cardiotraining om een intensieve en veelzijdige workout te creëren. 

Tijdens de Power Boxing-groepsles leer je de basisprincipes van het boksen, zoals stoten, het maken van combinaties en verdedigingstechnieken. De les omvat verschillende trainingsfasen. Je begint met een warming-up om je lichaam op te warmen en je hartslag te verhogen. Daarna ga je aan de slag met bokstechnieken, waarbij je stoten en combinaties oefent op bokszakken, focus pads of met partneroefeningen. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van kracht in je bovenlichaam, maar verbetert ook je coördinatie, snelheid en reactievermogen. 

Proefles aanvragen

Power Boxing in Dongen

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Power Boxing bij Arendse health club Dongen

Bij Arendse health club in Dongen hebben leden de mogelijkheid om onbeperkt deel te nemen aan onze spannende Power Boxing groepslessen. Tijdens deze lessen maken we gebruik van diverse trainingsmaterialen, waaronder bokszakken en pads, om een effectieve en uitdagende workout te bieden. Hoewel we bokshandschoenen beschikbaar hebben om te lenen, raden we aan om je eigen handschoenen mee te nemen voor een persoonlijke pasvorm. Onze professionele en enthousiaste instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke les haalt. 

Voordelen van Power Boxing

  • Verbeterde Conditiestatus: Power Boxing biedt een uiterst effectieve cardiotraining. Met intense bewegingen en intervaltraining verhoog je je hartslag, verbeter je je uithoudingsvermogen en verbrand je calorieën. Het is een geweldige manier om je conditie naar een hoger niveau te tillen. 
  • Kracht en Spieropbouw: Power Boxing is niet alleen gunstig voor je hart en longen, maar ook voor je spieren. De verschillende stoot- en traptechnieken activeren diverse spiergroepen in je armen, benen, core en rug, waardoor je kracht opbouwt en je spieren verstevigt en vormgeeft. 
  • Stressverlichting: Power Boxing is een uitstekende manier om stress en spanning los te laten. Door je volledig te concentreren op de training en je energie te richten, zul je merken dat je je na elke les ontspannen en verfrist voelt. Het is een geweldige uitlaatklep voor de eisen van het dagelijkse leven. 
  • Zelfvertrouwen en Zelfverdediging: Het aanleren van bokstechnieken en het ontwikkelen van je fysieke vaardigheden dragen bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen. Bovendien biedt het beheersen van bokstechnieken je een basis voor zelfverdediging, mocht dit ooit nodig zijn. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor een groepsles Boxing in Dongen 

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te profiteren van de voordelen van onze Boxing groepsles? Schrijf je nu in voor een gratis proefles. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. 

Proefles aanvragen