Spring naar content

Functional Cross in Dongen

Naast Functional Move, Functional Core en Senioren Fit bieden wij in Dongen ook Functional Cross aan. Functional Cross is een dynamische circuittraining waarin je zes intensieve oefeningen uitvoert die je hele lichaam aanspreken. Ben je op zoek naar een uitdagende workout? Meld je dan nu aan voor een proefles!

HIT Dongen
Functionele ruimte
Functionele kracht verhogen
Geschikt voor alle niveaus
Professionele begeleiding

Wat is Functional Cross?

Functional Cross is een krachtige circuittraining van 30 minuten waarin je zes verschillende oefeningen uitvoert. Tijdens Functional Cross werk je gedurende 60 seconden aan elke oefening voordat je doorgaat naar de volgende. Deze intensieve les traint alle belangrijke spiergroepen, van je benen en billen tot je rug en armen. Terwijl Functional Cross veel overeenkomsten heeft met Functional Move, biedt het een hogere trainingsintensiteit met minder rustmomenten. Deze uitdagende les is ideaal voor deelnemers die hun fysieke grenzen willen verleggen. 

Elke maand vernieuwen we de training, waardoor de les altijd gevarieerd en uitdagend blijft. Onze lessen zijn kleinschalig, met maximaal 12 deelnemers, wat de instructeur de mogelijkheid geeft om je persoonlijk te begeleiden, de instructie te optimaliseren en de juiste uitvoering van de oefeningen te waarborgen. 

Proefles aanvragen

Functional Cross in Dongen

Tijdsduur

30 minuten

Wanneer

Zie rooster

Locaties

Breda, Dongen, Oosterhout, Tilburg, Lage Zwaluwe

Niveau

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm

Kleinere groepsles

Training

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie, coördinatie, balans

Abonnement

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Functional Cross bij Arendse health club Dongen

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze spannende lessen in Dongen We introduceren maandelijks nieuwe oefeningen om de lessen leuk en uitdagend te houden. 

 • Functionele ruimte
  Bij Arendse Dongen hebben we een speciale functionele ruimte gecreëerd om de beste trainingservaring te bieden. Deze ruimte is uitgerust met alle benodigde apparatuur en materialen voor een effectieve trainingssessie. De ruimte is te vinden in de fitnessruimte. Naast het deelnemen aan lessen kan de functionele ruimte ook worden gebruikt voor individuele trainingssessies. 
 • Functionele kracht verhogen
  Functional Cross richt zich op bewegingen die relevant zijn voor het dagelijks leven, zoals tillen, duwen, trekken en springen. Dit ontwikkelt kracht die je kunt toepassen in je dagelijks leven en andere sporten. Daarnaast maak je gebruik van gewichten en krachtoefeningen zoals squats, deadlifts en push-ups, waardoor je kracht en spiermassa opbouwt. 
 • Geschikt voor alle niveaus
  Onze functionele lessen zijn geschikt voor alle niveaus, ongeacht je ervaring. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met functionele training, of een gevorderde sporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen. Functional Cross is geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt en graag zijn grenzen verlegt. 
 • Professionele begeleiding
  Bij Arendse hechten we veel waarde aan professionele begeleiding. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en deskundig op het gebied van functionele training. Ze zorgen ervoor dat je tijdens Functional Cross de juiste techniek gebruikt. Ze bieden individuele aanwijzingen, ondersteuning en stimuleren je om je grenzen te verleggen. Met hun expertise helpen ze je om de oefeningen correct uit te voeren, wat het risico op blessures minimaliseert en maximale resultaten oplevert. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor Functional Cross in Dongen 

Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je je grenzen verleggen met Functional Cross? Meld je vandaag nog aan voor een proefles en ontdek zelf de effectiviteit van deze training. Ervaar wat Functional Cross voor jou kan betekenen! 

Proefles aanvragen