Spring naar content

Booty

Laat je verrassen door een uitdagende Booty work-out waarbij je de benen en billen volledig traint. Er wordt niets overgeslagen tijdens deze training, de voor-, achter- binnen en buitenkant van de benen en de achter- en zijkant van de billen. Je gaat gegarandeerd de les uit met goed getrainde benen en billen.

groepsles Booty
Verrassende oefeningen
Uitdagend
Toegankelijk voor iedereen

Wat is Booty?

Tijdens een de Booty workout worden de pijlen gericht op het trainen van de bovenbenen én uiteraard de billen. Je gaat zeer doelgericht te werk, zodat je snel het resultaat zult merken. De kracht neemt snel toe in de billen en benen. Er is een variatie aan verrassende oefeningen die worden uitgevoerd op meeslepende muziek, dit zorgt voor een gewelde training.

De onderzijde van het lichaam wordt keer op keer flink uitgedaagd doordat er tijden de Booty work-out gebruik gemaakt wordt van verschillende materialen, zoals een weerstandband, een halterstang met gewichten en losse plates.

Booty bij Arendse

Booty is geschikt voor iedereen die het belangrijk vindt om net dat beetje extra aandacht te besteden aan het verstevigen van de been- en bilspieren. Omdat de oefeningen in intensitet en moeilijkheidsgraad worden opgebouwd is de training voor iedereen toegankelijk ongeacht het trainingsniveau. Door de ruime variatie aan oefeningen en de meeslepende, energieke muziek is de training Booty een ware belevenis.

Voordelen van de groepsles Booty

  • Conditie
    Booty is een krachtige workout die je spieruithoudingsvermogen verbetert. Door regelmatig deel te nemen aan deze les versterk je je billen en benen.
  • Spierversterking en -definitie
    De groepsles Booty richt zich ook op spierversterking en -definitie. Door gebruik te maken van weerstandstraining met gewichten of weerstandsbanden, activeer je diverse spiergroepen in je benen en billen, waardoor je kracht en vorm krijgt.

Proefles aanvragen

 

Booty

Tijdsduur:

30 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Oosterhout en Raamsdonksveer

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

spieropbouw, kracht

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!