Spring naar content

Personal Training

Wil je werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelstellingen op een effectieve en motiverende manier? Sluit dan nu een Personal Training abonnement af bij Arendse health club! Onze gediplomeerde Personal Trainers staan klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis, en met onze unieke abonnementen behaal je snel en blijvend resultaat.

Personal training - Arendse
Individuele aandacht
Motivatie
Veiligheid

Wat kun je verwachten? 

Het Personal Training traject begint met een intake, waarbij we jouw beginsituatie en doelstellingen in kaart brengen. Vervolgens stellen we een plan op met vaste trainingsdagen en tijden. Het traject is opgedeeld in verschillende fases: 

  • Foundation fase 
  • Build fase 
  • Burn fase 
  • Boost fase

Na drie maanden meten we opnieuw en herhalen we het proces. Fases kunnen niet worden overgeslagen, omdat ze essentieel zijn voor het behalen van jouw doelstellingen. Onze trainingen zijn flexibel en op maat gemaakt, ongeacht in welke fase je je bevindt. Bij mooi weer kunnen we zelfs buiten trainen! 

Personal Training bij Arendse 

Onze Personal Training abonnementen omvatten een compleet traject met verschillende fases, speciaal ontworpen voor optimale resultaten en blijvend succes. De abonnementen zijn inclusief het sport abonnement en bevatten 1 uur Personal Training per week. 

Onze Personal Training abonnementen gaan verder dan alleen wekelijkse sessies. Ze zijn ontworpen als een gestructureerd traject om jouw fitnessdoelen op een effectieve en duurzame manier te behalen. 

Bij Arendse health club hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom krijg je bij ons één vaste, gediplomeerde Personal Trainer toegewezen. Deze toegewijde professional staat gedurende het hele abonnement aan jouw zijde om je te ondersteunen, motiveren en coachen. Ze leren jouw behoeften en voorkeuren goed kennen, zodat ze trainingen volledig kunnen afstemmen op wat het beste bij jou past. 

Onze clubs beschikken over moderne trainingsruimtes met Technogym fitnessapparatuur. Tijdens jouw Personal Training sessies maak je gebruik van deze faciliteiten. Bovendien geeft dit jou de mogelijkheid om ook zelfstandig te komen sporten buiten de PT-sessies. Zo kun je het beste uit jezelf halen, zowel tijdens begeleide trainingen als in je eigen trainingssessies. 

Maak een afspraak

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Voordelen van Personal Training 

✓ Snelle en gewenste resultaten: Onze Personal Trainers helpen je om je gewenste doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid snel te behalen.
✓ Structuur en rendement: Je traint planmatig en efficiënt, waardoor je meer rendement uit je trainingen haalt.
Kwaliteit en veiligheid: Onze trainers waarborgen de juiste uitvoering van oefeningen, wat de kwaliteit en efficiëntie van je trainingen bevordert.
Minder kans op blessures: Onder begeleiding van een Personal Trainer is de kans op blessures kleiner. 

Voor wie? 

Onze Personal Training abonnementen zijn geschikt voor iedereen die bewust aan specifieke doelstellingen wil werken. Van mensen die gemotiveerd willen blijven tot topsporters die hun prestaties willen verbeteren. Je krijgt niet alleen begeleiding in training, maar ook een persoonlijk trainingsprogramma en voedingsadvies. 

Meld je aan voor een Personal Training abonnement! 

Ontdek hoe ons compleet traject, toegewezen Personal Trainer en moderne trainingsruimtes jou kunnen helpen om je fitnessdoelen te bereiken en te behouden. Sluit je aan bij Arendse health club en ervaar de kracht van Personal Training met professionele begeleiding en moderne faciliteiten. Laat ons jou helpen op jouw weg naar een fitter en gezonder leven! 

Maak een afspraak

Personal Training specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen