Spring naar content

Junior Lifestyle Program

Voor kinderen met overgewicht is er een speciaal jaarprogramma ontwikkeld: Het Junior Lifestyle Program. Het Junior Lifestyle Program omvat begeleiding op het gebied van beweging, voeding en andere leefstijlfactoren.

JLP

Wat houdt het programma in? 

Het Junior Lifestyle Program is een programma dat kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar helpt te streven naar een structureel gezondere leefstijl. Het programma is geschikt voor kinderen met overgewicht of ernstig overgewicht. 

Belangrijke onderdelen binnen het programma: 

  • Nauwe samenwerking met verschillende professionals 
  • 2 tot 3 keer per week leuke sportlessen met een gecertificeerde instructeur 
  • Tussentijdse begeleiding door de diëtist, zowel individueel als in groepsverband (ook voor de ouders) 
  • Slecht €17,50 per 4 weken  

Professionele begeleiding 

In het Junior Lifestyle Program betrekken we diverse professionals om te komen tot een programma op maat. Natuurlijk is het belangrijk dat het programma aangepast en haalbaar is voor het kind. Zo krijgt het kind te maken met een sportleraar, leefstijlcoach en diëtist. Indien nodig wordt er ook een kinderfysiotherapeut in het proces betrokken. Onze professionals hebben veel ervaring met de doelgroep, hun valkuilen en de meest voorkomende situaties. 

Maak een afspraak

Aanmelden? 

Het Junior Lifestyle Program is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 16 jaar met overgewicht of ernstig overgewicht. Wil je weten of je kind overgewicht heeft? Bereken dan de BMI via deze website: www.voedingscentrum.nl/BMI. 

Wil jij jouw zoon of dochter aanmelden voor het Junior Lifestyle Program? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Na aanmelding krijg je per e-mail een vragenlijstje toegestuurd zodat we een beter beeld krijgen van de gezondheid van je kind. Daarna nodigen we jou en je kind uit voor een persoonlijke kennismaking.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda