Spring naar content

Peuterzwemmen in Raamsdonksveer

Bij Arendse health club in Raamsdonksveer kunnen kinderen vanaf 3 jaar deelnemen aan onze peuterzwemlessen. Peuterzwemmen legt de basis voor toekomstig zwemplezier en het ontwikkelen van zwemvaardigheden. Gedurende een half uur, zonder de aanwezigheid van ouders, verkennen peuters spelenderwijs de wereld van zwemtechnieken. Ontdek nu meer over onze peuterzwemlessen en reserveer een gratis proefles voor jouw kleintje.

Peuterzwemmen Arendse Raamsdonksveer

Waarom Peuterzwemmen? 

Peuterzwemmen biedt een waardevolle opstap naar het ABC-zwemmen en heeft een reeks voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Binnen een veilige en stimulerende omgeving krijgt je peuter de kans om op een speelse manier vertrouwd te raken met water en verschillende zwemvaardigheden te verkennen. 

Naast het plezier dat je peuter zal beleven, draagt peuterzwemmen bij aan hun algehele ontwikkeling. De zwemlessen bevatten diverse oefeningen en activiteiten die de motorische vaardigheden, coördinatie en balans van je kind verbeteren. Bewegen in het water biedt tevens een gezonde vorm van lichaamsbeweging die bijdraagt aan een optimale groei en ontwikkeling. 

Peuterzwemmen bevordert ook sociale interactie, waarbij je kind leert spelen en communiceren met andere kinderen. De interactieve aard van de zwemlessen stimuleert sociale vaardigheden en helpt peuters zich op hun gemak te voelen in een groepsomgeving. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Peuterzwemmen bij Arendse Raamsdonksveer

We hebben speciale abonnementen voor peuterzwemmen en als je al een familieabonnement hebt, kan je peuter automatisch deelnemen. Onze peuterzwemlessen zijn specifiek ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, waarbij elke les 30 minuten duurt. We zorgen ervoor dat de lessen leuk en boeiend zijn, met speciale aandacht voor de individuele behoeften van elk kind. 

Onze ervaren instructeurs begeleiden de peuters stap voor stap en creëren een aangename omgeving met: 

  • Warm water 
  • Gefilterd water met minimale chemicaliën 
  • Een aangename omgevingstemperatuur 
  • Een vertrouwde en comfortabele sfeer 

Twee keer per jaar bieden we een ‘afzwemmoment’ aan, waar peuters het Guppy-4 diploma kunnen behalen. Dit diploma vormt een uitstekende voorbereiding op het ABC-zwemtraject, dat kan beginnen vanaf 4 jaar. We zien vaak dat peuters vanuit peuterzwemmen moeiteloos doorstromen naar reguliere zwemlessen. 

Voordelen van Peuterzwemmen

  • Fysieke en sociale ontwikkeling: Peuterzwemmen stimuleert zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van je kind. Spelenderwijs leren peuters hun armen effectief te gebruiken, wat motorische vaardigheden versterkt en zelfvertrouwen opbouwt. Het groepsaspect bevordert ook de sociale ontwikkeling. 
  • Essentiële vaardigheden: Tijdens peuterzwemmen leren kinderen essentiële vaardigheden, zoals drijven op armpjes, buik of rug, rollen, draaien en onder water gaan. Bewegingsoefeningen versterken het lichaam, terwijl muzikale activiteiten de zintuigen prikkelen. 
  • Gediplomeerde instructeurs: Onze peuterzwemlessen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs, die jou en je peuter begeleiden en altijd beschikbaar zijn voor hulp en advies. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Meld je aan voor peuterzwemmen 

Ontdek de plezierige en leerzame wereld van peuterzwemmen bij Arendse health club in Raamsdonksveer! Plan vandaag nog een gratis proefles en geniet samen met je peuter van een fantastische zwemervaring die de ontwikkeling stimuleert. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!