Spring naar content

Nederland in Beweging

 

NIB deelnemer
Categorie: Gezondheid
Leestijd: 2 minuten
Datum: 05-02-2024

“𝗜𝗸 𝘄𝗶𝗹𝗱𝗲 𝗮𝗳𝘃𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻, 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝗹𝗲𝘂𝗸𝗲 𝗸𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗽𝗲𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀 𝘀𝘁𝗲𝗲𝗱𝘀 𝘁𝗲 𝗺𝗼𝗲𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝗿𝗴𝗲𝗻”

We spreken met Mariska, deelneemster aan het programma Nederland in Beweging (NIB)

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗶𝗻 𝗮𝗮𝗻𝗿𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗜𝗕 𝗯𝗶𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗱𝘀𝗲 𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵 𝗰𝗹𝘂𝗯?

Ik zag op Facebook een advertentie voorbij komen. Ik twijfelde al langer om te gaan sporten maar wilde nog niet meteen vast zitten aan een abonnement. Via het programma NIB kon ik mooi 12 weken sporten onder begeleiding en zo kijken of ik het echt leuk vind. Nu inmiddels 7 maanden later sport ik hier nog steeds en vind het nog steeds super leuk!

𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗮𝘀 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘁𝗵𝗲𝗼𝗿𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗻?

We waren met een vast groepje en hadden 1 vast sportmoment in de week. Tijdens dit moment kregen we info uit een boekje wat speciaal voor NIB was gemaakt. We kregen tips en info over wat wel en niet te doen en informatie over voeding sporten. De andere sportmomenten mocht je zelf invullen wanneer het jou het beste uit komt.

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲𝗻 𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝟭𝟮 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻?

Ik was toen na 12 weken 9 kilo afgevallen. Nu inmiddels na 7 maanden staat de teller op 20 kilo. Ik voel me zoveel beter en ben er zo blij mee!

𝗪𝗮𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗲𝘂𝗸𝘀𝘁𝗲 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗱𝘀𝗲?

De groepslessen. Hier haal ik veel motivatie uit en het sociale contact vind ik ook heel erg leuk! Doordat je samen traint geef je net even wat meer.
Ik ben slechthorend en mede dankzij Kelly en Suzan kan ik de lessen toch goed volgen, daar ben ik ze heel dankbaar voor!

𝗭𝗼𝘂 𝗷𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝘀 𝗮𝗱𝘃𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲𝗻?

Jazeker! Zonder deze cursus was ik waarschijnlijk nog steeds niet begonnen met sporten. Als je met een groep bent kun je elkaar motiveren en het is ook nog eens gezellig. Je leert gelijk mensen kennen.

𝗪𝗮𝘁 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗷𝗲 𝗴𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃𝗲𝗲𝗿𝗱 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗻?

Ik viel en val nog steeds veel af en ik begon het sporten steeds leuker te vinden. Ik had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden! Als je mij 7 maanden geleden vroeg of ik sporten leuk vind had ik je heel hard uitgelachen. Ik ben er een beetje verslaafd aan geraakt!

 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Vragen?

Heeft u vragen over Arendse health club? We staan klaar om u te helpen! Laat ons weten wat u wilt weten, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda