Spring naar content

Nederland in Beweging: het succesverhaal van Irene

 

Irene2-e1652880277666-620x492
Leestijd: 2 minuten
Datum: 03-10-2023

Irene – 60 jaar

Op advies van de reumatoloog is Irene op 1 februari gestart met het programma Nederland in Beweging (NIB). Voorheen heeft Irene nog nooit gesport, dus de drempel om te gaan starten was best wel aanwezig. “Wel fiets en wandel ik, maar sporten, nee dat had ik in al die jaren nog niet eerder gedaan.” Om toch aan spieropbouw te werken heeft Irene besloten om zichzelf aan te melden voor NIB. “En wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik heb ontzettend veel aan dit programma gehad. Vooral ook de combinatie met de voedingstips van de diëtiste hebben me erg geholpen om te groeien naar een gezonde levensstijl.”

Na afronding van het NIB programma heeft ze een fitness abonnement afgesloten en sport Irene nu zo’n 2 tot 3 keer per week. Ze combineert fitness graag met een lesje aquafit, voor de afwisseling. Af en toe heeft ze nog een afspraak met de diëtiste om samen te kijken of ze qua voeding ook nog op de goede weg zit. “Inmiddels ben ik vanaf de start van het NIB programma al 10 kilo afgevallen, hier ben ik uiteraard erg blij mee!”

De drempel die Irene eerst had om te starten met sporten is volledig verdwenen. “Ik voel me erg prettig bij Arendse health club in Oosterhout. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Jong en oud, super fit of iets minder fit.” De begeleiding in de fitness vind ze erg fijn. Door de instructies van de fitnessdocent weet Irene dat ze op de juiste wijze aan het sporten is. Naast dat ze 10 kilo is afgevallen, merkt ook haar omgeving dat haar conditie en spieropbouw toegenomen is. “Mijn mag zegt dat mijn tempo met fietsen en wandelen hoger ligt dan voorheen, erg fijn om dit te horen en te ervaren!”

Heb je zelf last van overgewicht, hulp nodig bij het sporten en wil je je voedingspatroon aanpassen? Irene raadt iedereen het NIB programma aan!

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Vragen?

Heeft u vragen over Arendse health club? We staan klaar om u te helpen! Laat ons weten wat u wilt weten, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda