Spring naar content

Klanten aan het woord

 

Klanten-Breda-aan-het-woord-1
Leestijd: 2 minuten
Datum: 03-10-2023

Klanten zijn voor ons super belangrijk! Wij proberen iedere dag weer met het hele team onszelf in te zetten om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. En daar hoort natuurlijk ook een gezellig praatje bij. Dit keer spreken we met Ivo, Paul, Henk en Ruud.

Ivo
Ik ben Ivo, 45 jaar, woon in de Haagse Beemden met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik ben nog maar net begonnen met sporten bij Arendse. Na de zomervakantie vond ik dat het tijd werd om wat gezonder te leven en meer te bewegen en te sporten. Ik heb gekozen voor Arendse vanwege het veelzijdige aanbod en de begeleiding. Tot nu toe bevalt het goed, ik probeer minimaal 3x per week te gaan sporten, waarbij ik afwissel tussen sporten in de “zaal” en Spinning lessen. Na afloop van de Spinning les op zondag kletsen we even bij aan de bar met een Smoothie. Het is dus ook gezellig!

Paul
Ik sport al een jaar of 3 bij Arendse al heeft dat een aantal onderbrekingen gehad door covid. Ben echter nooit sportief geweest. Wel regelmatig (ondersteunend) lid van sportscholen geweest. Had echter nooit veel drive om te gaan.
Met spinnen heb ik eindelijk iets gevonden wat mij motiveert om meer te sporten. Ben er ook achter gekomen dat ik ook qua sport iets te competitief kan zijn.
Daarbij hebben we leuke groep waarmee we regelmatig na het spinnen wat drinken. Ik denk trouwens wel dat er in onze smoothies een toverdrankje zit, al weet ik niet of ik nou Astrix of Obelix ben. Ze zijn in ieder geval erg lekker, licht verslavend en altijd voorzien van jullie gastvrijheid!. Al met al een mooie mix. Het heeft mij in ieder geval geholpen om meer te gaan sporten.

Henk
Ik sport al meer dan 10 jaar bij Arendse. In deze periode ben ik wel eens kort gestopt met sporten. Maar ik voel me het meest optimaal als ik lichamelijk fit ben. Bovendien geeft de intensieve inspanning met de juiste ontspanning. In het verleden heb ik wel eens rondgekeken bij andere sportscholen. De gemoedelijke sfeer bij Arendse en de goede sportfaciliteiten hebben me echter teruggebracht naar Arendse: Geen overvolle fitness ruimtes, vriendelijk personeel en veel en goede sportfaciliteiten. Bovendien is er een ruime keuze aan allerlei groepslessen.
Meerdere keren per week maak ik gebruik van de spinninglessen. De  spinningfietsen zijn van goede kwaliteit en de lessen zijn lekker intensief. De sfeer onder de sporters is gemoedelijk. Na het intensieve sporten is het altijd lekker om met een groepje uit te blazen aan de (sport)bar. Dit doe ik dan ook regelmatig. Onder het genot van een vers gemaakte groente smoothie socializen. Ik voel me dan altijd weer herboren en kan er weer tegen aan!

Ruud
Ik sport nu zo’n 10 maanden bij Arendse. Begonnen net na de laatste lockdown. Eerlijk is eerlijk, Arendse is niet de 1e sportschool die ik bezoek, maar misschien juist daarom kan ik ook vertellen waarin Arendse verschilt van andere sportscholen.
Beginnen met sporten kan iedereen, de kunst is het om het vol te houden. Waar veel sportscholen hoofdzakelijk een ruimte met fitness-apparatuur zijn, is dat hier anders.
Er hangt hier een sfeer die maakt dat het leuk is om hier te komen. Er is veel persoonlijke begeleiding en interesse in iedereen, ongeacht je niveau. Dat is wat mij betreft het grote pluspunt.
Ook is er veel aanbod van lessen waardoor je makkelijk iets nieuws probeert. Zo heb ik hier ontdekt dat ik spinning leuk vind…… wie weet wat nog meer. Oh ja….. de smoothies!

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Vragen?

Heeft u vragen over Arendse health club? We staan klaar om u te helpen! Laat ons weten wat u wilt weten, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda